SANAT

KAYDER Mest Etti

Üstekidağ, Bu Yıl Teogta Büyük Başarı Hedefliyoruz

KAYDER Başkanı Orhan Üstekidağ konseri izlemeye gelen sanatseverlere dernek hakkında bilgi verdi. Üstekidağ, derneğin asıl amacının eğitim olduğunu ve bu yuvada 93 öğrencinin eğitim gördüğünü belirtti. Bundan sonraki süreç hakkında bilgi veren Üstekidağ, 5, 6, 7, 8. Sınıf çocuklarını teog sınavlarına hazırladıklarını, geçen yıl 10 barajına 13 öğrenciyi girdirdiklerini dile getirdi.

 

Su Damlası, Damlaya Damlaya Göl Oldu

Üstekidağ, bu yıl hedeflerinin daha fazla öğrenciye katkı sunarak bu başarıyı daha da büyütmek istediklerini söyledi. Okul eğitiminin yanında da halkımızın daha mutlu olacağını düşünerek, Türk Halk Müziği korosunu kurduklarını belirten Üstekidağ, koronun adını Su Damlası olarak koyma nedenini şöyle anlattı; damlaya damlaya kocaman bir aile olduklarını ve bu aileyle bu yıl dokuzuncu konserlerini vererek sanatseverlerle buluştuklarını ifade etti. Üstekidağ, bu geceye katılan ve kendilerine destek olan tüm sanatseverlere de teşekkür ederek çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Down Sendromlu Şimşekyılmaz Ayakta Alkışlandı

Konserde Türkiye yörelerinin bir birinden güzel ezgileri seslendirilirken, gecede birde sürpriz yaşandı. Down Sendromlu Aylin Şimşekyılmaz, hayallerini gerçekleştirerek sahnede şarkı söyledi. Yaptığı programla ayakta alkışlanan Şimşekyılmaz hayallerine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu kendini alkışlayan tüm konuklara teşekkür ettiğini söyledi. 

Başa dön tuşu