ÜNİVERSİTE

KBB SEVİSİNE PROF. DR. CAN ÖZŞAHİNOĞLU’NUN İSMİ VERİLDİ

Prof. Dr. Can Özşahinoğlu’nun Kulak Burun Boğaz Servisine adının verilmesi dolayısıyla düzenlenen törene Başta Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar olmak üzere Tıp Faültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Özbarlas, Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tamer Cevat İnal, Kulak Burun Boğaz ve diğer bölümlerden çok sayıda Akademisyen ve Öğretim Üyesi ile diğer çalışanlar katıldı.

 

Törende konuşan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Can Özşahinoğlu gibi Çukurova Üniversitesi’ne her alanda hizmet etmiş ve emek vermiş bir ismin adının bugün kurucusu olduğu Kulak Burun Boğaz Servisine veriliyor olmasının son derece memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Kibar, Can Özşahinoğlu’nun bilimsel anlamda başta Tıp alanı olmak üzere birçok önemli katkıyı sunduğunu bunun yanı sıra en üst düzey yöneticilik görevlerinde de bulanarak yine Üniversite’nin gelişmesi adına önemli, çalışmalara imza attığını vurguladı. Kibar, Can Özşahinoğlu’na bundan sonraki yaşamında da sağlık dileğinde bulundu.

 

Daha sonra duygu ve düşüncelerini dile getiren Çukurova Üniversitesi eski Rektörü, Tıp Fakültesi’nin kurularından ve Balcalı Hastanesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı Kurucusu Prof. Dr. Can Özşahinoğlu, özellikle Tıp Fakültesi kurucularından yaşayan tek isim olduğunu belirterek bugün yine kurucusu olduğu Kulak Burun Boğan Kliniğine isminin verilmesinin kendisini son derece duygu8landırdığını ifade etti. Özşahinoğlu, Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı’nın yetişen kadrosuyla bugün emin ellerde olduğunu gördüğünü, bundan dolayı da son derece mutlu olduğunu dile getirerek, servise isminin verilmesine vesile olanlara teşekkür etti.

 

Yapılan konuşmaların ardından eski ve halen göre3vde olan Öğretim Üyeleri de Prof. Dr. Can Özşahinoğlu hakkındaki duygu, düşünce anılarını anlattılar.

 

Daha sonra Prof. Dr. Can Özşahinoğlu, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ve diğer isimlerle birlikte açılış kurdelasını kesti.

Başa dön tuşu