VALİLİK

KENT MEYDANIN ALTI OTOPARK OLACAK

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk ile Vali Mahmut Demirtaş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, protokol imza töreninde yaptıkları açıklamada, imzalanan bu protokolle Adana'nın hem yeni bir kent meydanına hem de Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan üç okula sahip olacağından dolayı hayli mutlu olduklarını belirtti.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, OKUL KARŞILIĞINDA ÜÇ OKUL YAPACAK

 

Dile getirilen konuşmaların ardından, Büyükşehir Belediyesi'nin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce tespit edilecek alanlarda, Büyükşehir Belediyesi'nce üç adet eğitim tesisi yaptırılmasına yönelik protokol, "Adana'ya ve eğitim camiasına hayırlı ve uğurlu olsun" temennileri arasında imzalandı.

 

BAKAN SELÇUK, "BU ÖNEMLİ PROTOKOLÜ İMZALAMAKTAN MUTLUYUM"

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Öğretmen Evi'nde düzenlenen protokol imza töreni sırasında yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak ikisi 24, biri 32 derslikli üç okulun protokolünü imzalamaktan mutlu olduğunu ifade etti.

 

BAKAN SELÇUK, "ÇOCUKLARIMIZA DA ADANA'YA DA GÜZEL BİR HİZMET OLACAK"

 

"Çocukların çok daha iyi şartlarda, yeni okul binalarında eğitim öğretim görebilmesi için Adana Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın imzaladığı protokolle daha kaliteli bir eğitim ortamının gerçekleşeceğini vurgulayan Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, "Bu aynı zamanda şehre de güzel bir hizmet olacak. Sadece eğitim açısından değil şehircilik açısından da önemli bir değer taşıyan protokol. Bu protokol sayesinde, şehrin bütün büyükşehirlerde olduğu gibi rahatlatıcı bir meydana sahip olması hayata geçecek. Bu protokolün hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

 

VALİ DEMİRTAŞ, "ADANA'MIZA VE ÇOCUKLARIMIZA HAYIRLI OLSUN"

 

Vali Mahmut Demirtaş ise yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi tarafından Abdurrahim Gizer Ortaokulu'nun arsa ve binası karşılığında yapılacak olan iki tane 24, bir adet de 32 derslikli okulun, Adana'ya ve çocuklara hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu. Vali Demirtaş, okulun bulunduğu alanda yapılması planlanan kent meydanı ile Adana'nın önemli bir gereksiniminin de giderilecek olmasından ayrıca mutlu olduğunu söyledi.

 

KENT MEYDANIN ALTI OTOPARK OLACAK

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de güzel hayırlı bir işe imza attıklarını kaydederken, kente gerçek bir meydan yapacaklarını belirtti ve meydanın altının da otopark olarak değerlendirileceğini ifade etti.

Başa dön tuşu