SİYASET

Kılçdaroğlu’na Ziyaret

Ülke ve Niğde sorunlarının konuşulduğu toplantıda Niğde İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sakarya Niğde Gençlik Kolları olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.” Referandum süresince de gençlik kolları olarak partimizin vereceği görev ve çalışmalar için arkadaşlarımızla hazırız ”dedi.

 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’de Niğde’de geçen hafta Niğde, Bor, Ulukışla, Çamardı, Çiftlik, Altunhisar ilçeleri Darboğaz, Emirler, Bozköy, Kula, Azatlı, Şeyhler, Bademdere, Eynelli, yerleşmelerinde yaptığı referandum çalışmalarında izlenimlerini özetledi.

 

Anayasa değişikliğini halkın okuyup madde madde öğrendiğinde Anayasaya Hayır oyu vereceğine inandığını ifade etti. Halkın gerçek gündeminin işsizlik ve yoksulluk olduğunu da kaydetti. Niğde ilinde Çiftçilerin sorunlarını anlattı. Elma ve Patates üreticilerinin bu yılda ürünlerini değerine satamadıklarını belirtti.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde ilinin sorunlarının çözümüne yönelik parti olarak her zaman destek vereceklerini ifade ederek Anayasa değişikliği için yapılan referandum oylamasında Niğdelilerin ülkesine ve Cumhuriyete sahip çıkacağına inandığını belirtti.

 

Referandumun bir parti seçimi değil ülkenin nasıl yönetileceği ile ilgili halkın karar verme süreci olduğuna işaret ederek çalışmalarımızı parti bayrağıyla değil Türk Bayrağı ile yapacağız.

 

Bu seçimde hangi partiden olursa olsun halkımızın, ülkemizin geleceğine cumhuriyete Demokrasiye, Bayrağımıza sahip çıkacağına inanıyorum. dedi. 15 yıldır iktidar olan AKP hükümetlerinin istedikleri her kanunu çıkararak ülkeyi yönettiğini Buna rağmen sorunları çözemediğini de kaydetti.

Başa dön tuşu