SPOR

Kılıç, “Lig’e nasıl başladıysak öyle devam etmek istiyoruz”

Osman Yereşen Tesisleri’ndeki gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kemal Kılıç, takım olarak doğru yolda olduklarını dile getirerek, “ Oyuncularıma güveniyorum. Gökhan Süzen’i kadromuza katarak güçlendirdik. Bir iki Türk futbolcu bulursak alacağız. Bulamaz isek bu kadro ile devam edeceğiz. Lig’e 3-0’lık Denizlispor galibiyeti ile başlamak çok güzel. Devamını getirmek için sonuna kadar savaşacağız. 3-4 haftalık periyot önemli. Her maç üzerine koyarak ilerlemek istiyoruz.” dedi.

 

Özellikle deplasman maçlarından puan çıkarmanın kendileri için önemine değinen Kılıç, ”Deplasmanda oynadığımız bütün maçlardan puan veya puanlar almaya çalışacağız. Bunu yapabilecek oyuncular kadromuzda mevcut.” ifadelerini kullandı.

 

Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Giresunspor maçını değerlendiren Kılıç, ”Giresunspor ligin önemli ekiplerinden bir tanesi. Hızlı kontra atağa çıkan ileri bölgelerde önemli oyunculara sahip bir takım. Oyuncularıma güveniyorum. Lig’e nasıl başladıysak öyle devam etmek istiyoruz. Başarısızlığa kesinlikle tahammülümüz yok. ” diye konuştu

Başa dön tuşu