YAŞAM

Kızılay Emekçi Kadınları Unutmadı

Çukurova’nın uçsuz bucaksız tarım arazilerinde yaz – kış demeden çalışan kadınlar, Kızılay gönüllüsü gençleri karşılarında görünce önce şaşırdılar,  sonra sevindiler. Belkide hayatlarında ilk kez Kadınlar Günü hediyelerle kutlanan emekçi kadınlar, duygu dolu anlar yaşadılar. 
 
Çukurova Üniversitesi Kızılay Kulübü Üyeleri; hediyelerin yanı sıra Hilal kurabiye ikram ettikleri kadınlarla sohbet edip, onlarla gide dikerek, Çapa yaparak işlerinde de Yardımcısı oldular,
 
Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da Kızılay gençliğini bu anlamlı ziyaretleri için kutlayıp, kendileri ile gurur duyduklarını ifade etti.
 
Saygılı,  başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınların “Dünya Kadınlar Günü”nü tebrik ederek, şunları kaydetti:
 

“Sahadaki bu dokunuşlarımız uzun zamandır devam ediyor ve devam edecek.Bir taraftan ev hanımlarına eğitim verirken bir taraftan genç annelere ilk yardım eğitimleri düzenliyoruz. Çocuklarımıza da Kızılaycılığı  anlatıyoruz, hediyeler veriyoruz.Bu dokunuşlarımız artarak devam edecek. Ayrımsız ve hesapsız toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya çalıştığımız bu iyilik yolculuğunda yanımızda olan tüm Kızılay gönüllülerine, hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.”

Başa dön tuşu