YAŞAM

Kızılay, Yaşlıların Yüzünü Güldürdü

Her yıl 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nda etkinlik düzenleyen Kızılay, huzurevi sakinlerini, Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde Kızılay’ın genç gönüllüleri ile buluşturdu. Buluşma yemeğine; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin Koç, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Yönetim Kurulu Üyeleri Nevzat Aslan, Reşat Karaca, Mahmut Nimet Dalkır, Zubeyit Şendur ve Ahmet Çolak da katıldı.

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin Koç, yaşlıların kendilerini sağlıklı, mutlu, iyi ve üretken hmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Toplumumuzun değerlerini ve ihtiyaçlarını her zaman gözeten Türk Kızılayı’na ve değerli yönetici ve gönüllülerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Büyüklerimiz her zaman başımızın tacıdır” diyen Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı buluşmanın amacı, gençlerimizle yaşlılarımızı bir araya getirmek. Hepimiz için hafızalarımızda güzel anlar, güzel hisler, güzel izler bırakmak. Türk Kızılayı olarak büyük bir aileyiz ve yaşlılarımız da bu ailenin en önemli parçalarından biri. Bu akşam için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 

Kızılay Yönetim Kurulu Ütesi Nevzat Aslan’da anlamlı bir şiir okuyarak geceye renk kattı..Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, yaşlılar tarafından şiirler okundu. Kızılay gönüllüleri, etkinlik boyunca yaşlılarla şarkılar söyleyip, onlarla dans etti. Etkinlik sırasında hem Kızılay gönüllüleri hem de yaşlıların yüzlerinden hiç eksik olmayan gülümseme, etkinliğin amacına ulaştığının da en büyük kanıtı oldu. 

Başa dön tuşu