GENEL

KOÇLAR VE BOĞALAR KAZANACAK

2018 yılı için değerlendirmelerde bulunan Hande Kazanova,  her yaştan kadın ve erkek tüm ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği sohbette,  aşktan iş hayatına ve sağlığa kadar bu yıl hangi burçları nelerin beklediğini anlattı.   Koç burcunda yer alanların, bu yıl oldukça şanslı bir dönem geçireceğine dikkat çeken ünlü astrolog Hande Kazanova,  “Boğalar için ikili ilişkiler, evlilik ve özel hayatları ön planda olacak. Evlenebilirler, söz, nişan gibi durumlar da olabilir” dedi.

 

İKİZLERE İYİ HABER

 

İkizler burcunda yer alanların ise iş hayatında güzel gelişmeler yaşayacağını anlatan Kazanova,   İkizler burcunda yer alanlar için  “İş bulabilirler, iş değiştirebilirler, işleriyle ilgili konularda güzel düzenlemelerde bulunabilirler’’ dedi. Ayrıca,  Sağlıkları noktasında biraz dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan ünlü astrolog, ikizlerin bu dönem biraz kilo almaya meyilli olabileceklerini,  ancak sağlıklarında sıkıntı doğuracak bir şey olmayacağını da” sözlerine ekledi.

 

YENGEÇ, ASLAN, BAŞAK, TERAZİ, AKREP

 

Yengeç burcunda olanlar ile yükseleni yengeç olanların aşk hayatlarında yaşanan gelişmelerin ön planda olacağını dile getiren Kazanova, şunları kaydetti “Onlar için hayata aşkla bakacakları bir dönem olacak. Hobilerine yönelebilirler, eğitimsel konularda şans onlardan yana olabilir. Aslanla yükselen aslanlar yuva anlamında fırsatlar yakalayacaklar. Başaklar için iletişimsel işler önem kazanıyor. Yakın çevre, akraba ya da kardeşlerinin şansları çok güzel olacak. Belki kardeşlerini evlendirecekler. Sonuçta hayatlarında güzel gelişmeler yaşayacaklar. Terazilerin hayatında maddi konular önem kazanıyor. Yatırıma yönelebilecekleri bir yıl. Akrepler ise her konuda şanslılar. Hayatlarıyla ilgili büyük başlangıçlar ve adımlar atabilirler.”

 

“OĞLAKLAR SOSYAL ÇEVRELERİNİ İYİ KULLANSIN”

 

Oğlakların sosyal çevrelerini çok iyi kullanmalarını öneren Astroloji Uzmanı Hande Kazanova, “Yeni ortamlara girebilirler. Aktiviteler ve davetler konusunda şansları çok güzel. Kovaların kariyerlerinde çok büyük açılımlar var. Özellikle patronlarından alacakları güzel sonuçlar olabilir. İşlerinde başarılı olacaklar. Balıklar ise bol bol seyahat edecekler. Başka ülkelere gidebilirler. Eğitimsel konularda şans onlardan yana.”şeklinde konuştu.  

 

Hande Kazanova, yaklaşık iki saat süren sohbetin sonunda sevenlerinin birlikte fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmedi.

Başa dön tuşu