YÜREĞİR

KONUT BAŞVURULARI AY SONUNA KADAR UZATILDI

Konut Başvuruları Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde alınıyor. Yoğun talep nedeniyle konut başvurularını Şubat ayı sonuna kadar uzattık.''dedi.

Konutlardan şartları uygun olan bütün Yüreğirli vatandaşlarımız faydalanacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan '' Bütün amacımız vatandaşlarımızın içerisinde her türlü sosyal donatıları kreş, kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu  olan sıcak bir yuvaya kavuşmalarıdır. '' diyerek sosyal konut projesinin Yüreğir Belediyesi tarihinde yapılan en büyük yatırım olduğunu belirtti.
 

 

Sosyal konut projesi ile dar gelirli vatandaşların da  ev hayalinin gerçekleşeceğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan  ''Atakent Mahallemizde 644 konutluk projemizin inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz 2018 yılı sonunda projeyi tamamlayıp noter huzurunda yapılacak kura ile konutlarımızı hak sahiplerine teslim etmektir. Sosyal konut yapmaya uygun alanlar olduğu zaman sosyal konut projesine devam etmeyi planlıyoruz. '' şeklinde konuştu.

 

BAŞVURU FORMU VE BAŞVURU ŞARTLARI

Atakent Mahallesi ''Dar Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” kapsamında 644 adet 91,64 m² 2+1 konut Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulmaktadır. Müracaatlar Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde bulunan Yüreğir Belediye Başkanlığı Sosyal Konut Başvuru Ofisinde 01 Şubat 2018 – 28 Şubat 2018 tarihleri arasında mesai bitimine kadar yapılabilecektir.. Başvuru formu ve başvuru şartları ile ilgili ayrıntılı bilgi http://www.yuregir.bel.tr adresinde bulunmaktadır.

 

Başa dön tuşu