SİYASET

Akay ve Karalar’a sevgi seli

CHP’Lİ BELEDİYELER AYRIM YAPMADAN EŞİT HİZMET VERECEK

Adana Genç Spor Sevenler ve İletişim Derneğinin organizasyonuyla Yenibey Mahallesi’nde yurttaşlarla buluşan Akay, 31 Mart seçimlerinin ardından Adana’da CHP’li belediyelerin toplumun tümüne hiçbir ayrım gözetmeden eşit hizmet vereceğini vurguladı.

 

İÇLER ACISI TABLO

İşsizlik konusunda ilk sıralarda yer alan Adana’nın yaşamın hemen her alanında geriye doğru gittiğine işaret eden Akay, ekonomide, tarımda, kültür ve spor konusunda içler acısı bir tablonun yaşandığını kaydetti.

 

ADANA SPORDA YENİDEN MARKA OLACAK

CHP’nin kazanacağı Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe belediyeleriyle birlikte Adana’yı yeniden cazibe merkezi yapmaya kararlı olduklarını dile getiren Akay, “Adana geçmişte sporda da çok önemli bir şehirdi. Yüzmede Ayhan Karataş, Nesrin Olgun gibi dünyaca ünlü şampiyonlar yetiştirdi. Voleybol Milli Takımının 6 oyuncusu Adanalı idi. Futbolda da öyle idi. Biz 31 Mart’ta seçildiğimizde Adana’yı spor alanında yine marka yapacağız” diye konuştu.

 

PINAR MAHALLESİ’NDE KARALAR VE AKAY’A SEVGİ SELİ

Akay daha sonra Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar’la birlikte Pınar Mahallesi’nde kapalı semt pazarında düzenlenen coşkulu toplantıda kalabalık bir topluluğa hitap etti.

 

KADINLARIN OLDUĞU YERDE BAŞARI OLUR

İyi Parti Seyhan İlçe Başkanı Rıfat Karabucak’ın katıldığı toplantıda Millet İttifakı’nın Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, zor bir seçime girildiğini belirterek, “Zaten sizler de zor işleri başaranlarsınız. Şurada çok sayıda kadının bulunması bahsettiğim başarının somut göstergesidir. Kadınların olduğu yerde başarı olur” diye konuştu.

 

PINAR MAHALLESİNİN İMAR SORUNU ÇÖZÜLECEK

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar da, kendilerine gösterilen ilginin memmuniyet verici olduğu kadar omuzlarına daha büyük bir sorumluluk yüklediğine işaret etti. Karalar, “Pınar Mahallesi’nin sorunlarını biliyorum, Pınar Mahallesi’ne herşeyi yapacağız. İmar sorunu bizim Büyükşehir Belediye Başkanlığımız döneminde sona erecek. Benim her zaman abi dediğim Seyhan Belediye Başkan adayımız Akif Kemal Akay’la bu konuyu çözeceğiz” dedi.

 

AKSARAYLILAR’DAN TAM DESTEK

CHP’li adaylar Karalar ve Akay daha sonra Aksaraylılar Eğitim-Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nde Dernek Başkanı Zeki Arslan, yönetim kurulu ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Arslan, Aksaraylılar olarak her zaman CHP’yi desteklediklerini ve 31 Mart seçimlerinde de Zeydan Karalar ile Akif Kemal Akay’a tam destek vereceklerini vurguladı.

 

ADANA EN KISA ZAMANDA EN YAŞANIR ŞEHİR OLACAK

31 Mart seçimlerinin sadece CHP’nin seçimi olmadığının altını çizen CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Akif Kemal Akay da seçime Millet İttifakı olarak girdiklerini anımsatarak bir bütün olarak hareket edilmesi gerektiğini kaydetti. Akay, “Adana en kısa zamanda en yaşanır şehir olacak. Bunu da CHP’li belediyeler gerçekleştirecek” ifadelerini kullandı

 

KARALAR VE AKAY UYUM İÇİNDE EN İYİ HİZMETİ VERECEK

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar da, 5 yıllık Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde Seyhan’a çok hizmet verdiklerini ancak yaşayan bir organizma olan kentlerde ihtiyaçların da hiçbir zaman bitmeyeceğini vurguladı. Karalar, Seyhan’ı kendisinden sonra Akif Kemal Akay’ın yöneteceğini belirterek, “Büyükşehir ve Seyhan Belediyesi uyum içinde Seyhan ve tüm Adana’ya en güzel hizmeti verecek” dedi.

Başa dön tuşu