SAĞLIK

Kozan Kaymakamlığı personelinden kan bağışı

Adana’nın Kozan ilçesinde Kaymakamlık personeli, “Kan Ver, Can Ver” kampanyası kapsamında Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.

 

Savaşta, barışta, doğal afet anında her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında yer alan Türk Kızılayı’nın, kan stoklarını yeterli seviyede tutmak için yıl boyu sürdürdüğü kampanyaya Adanalıların desteği artarak sürüyor. Kentin farklı noktalarında kan bağışı etkinliği düzenleyen Türk Kızılayı Adana Şubesi, bu kez Kozan’a konuk oldu. Kızılay Kozan Şubesi’nin de desteği ile gerçekleştirilen kampanyaya, Kozan Kaymakamlığı personeli yoğun ilgi gösterdi.

 

Personelin kan bağışı konusunda bilinçlendirildiği etkinlikte, Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve Kozan Şube Başkanı Enver Erkuran, Kaymakam Avni Oral’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

 

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Kızılay’ın, gönüllüleri ve bağışçılarıyla insanlığa hizmet ettiğini belirterek, “Başta kaymakamımız olmak üzere duyarlılık gösteren herkese teşekkür ederiz. Bu bağışların düzenli şekilde devam etmesini dileriz” dedi.

 

Kaymakam Avni Oral ise, Kızılay’ın ülkenin en önemli sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade ederek, “Kızılay’ın çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Zor durumda yardım beklediğimiz bu insani yardım hareketine desteği esirgememeliyiz. Bu kampanyada da emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Başa dön tuşu