YAŞAM

KOZAN VE FEKE’DE İNCELEMELER YAPILDI

BÜYÜKŞEHİR'İN BAŞARILI BÜROKRATI

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı bürokratı Park ve Bahçeler Daire Başkanı İbrahim Serçe, merkez ilçelerde yaptığı çalışmalarla isminden sıklıkla söz ettiriyor. Ekibi ile kentin dört bir yanını çiçek bahçesine çeviren Serçe, Türk Tarihi'nin dönüm noktalarının yıl dönümlerine özel yapılan dikey bahçe çalışmaları ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

 

KOZAN VE FEKE'DE İNCELEMELER YAPILDI

Merkez ilçelerde yapılan çevre düzenlemelerinden cami temizliğine, peyzaj çalışmalarına kadar birçok alanda Adanalıların takdirini kazanan Serçe, bu kez de yönünü kırsal ilçelere çevirdi. Kozan ve Feke'de bir takım incelemelerde bulunan Serçe, Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı hizmetlerini Kozan ve Feke başta olmak üzere tüm kırsal ilçelere taşıyarak kırsalı yeşillendirerek güzelleştirmeye kararlı.

 

"BAŞKANIMIZIN TALİMATLARI İLE KIRSALI YENİLEYECEĞİZ "

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ile ilçede yerinde incelemelerde bulunan Serçe, yaptığı değerlendirmede Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün merkez, kırsal ayrımı gözetmeksizin her ilçeye adil hizmet ettiğini, yol ve su çalışmalarının ardından ilçelerdeki en önemli ihtiyacın park ve bahçeler alanında olduğunu ifade ederken, Başkan Sözlü'nün talimatları ile Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi'nin hizmetlerini aralıksız sürdüreceğini belirtti.

Başa dön tuşu