GENEL

KRAL GİBİ VEDA ETTİ

Rotaryenler, ‘kral’ lakabını taktıkları eski başkanları Aydın’a küçük bir sürpriz yapıp, törende kendisine kral tacı ve pelerini takarken, Ebru Yalçın da ‘başkanlık koltuğu’nu devraldığı Sinan Aydın’a oyuncak bir araba hediye etti. Aydın, “Fark yaratmak için aşk ile canla başla çalıştık” yorumunu yaparken, Yalçın da; “Bizler, fark yaratan bir dönemden bayrağı devralırken, mor fikirlerimizle ilham olacağız” ifadesini kullandı.

 

Adana Güney Rotary Kulübü’nde görev değişimi. İşadamı Sinan Aydın, 24. dönem için ‘başkanlık’ görevini iktisatçı Ebru Yalçın’a devretti. Aydın, hep iyiliği yüceltmek, fark yaratmak için aşkla canla başla çalıştıkları yorumunu yaparken, yeni dönemde ‘kulüp başkanı’ olan Yalçın da;  “Bizler, fark yaratan bir dönemden bayrağı devralırken, mor fikirlerimizle ilham olacağız” dedi.

 

SLOGANIMIZ; ‘ROTARY FARK YARATIR’

Adana’nın en önemli ve etkili sivil toplum kuruluşlarından biri olarak öne çıkan Güney Rotary Kulübü’nde yeni dönem. Seyhan Oteli’nde düzenlenen törende Sinan Aydın, 24. dönemde ‘başkanlık’ görevini Ebru Yalçın’a devretti. Hep birlikte iyiliği yüceltmek, fark yaratmak için aşkla ve canla başla çalıştıklarını anlatan Aydın, “Çünkü dönemimizin sloganı; ‘Rotary Fark Yaratır’ idi. Nitekim Rotary’in nasıl fark yarattığını, bendeki farklılıklaşmadan gördüğünüzü biliyorum. Bu farklılaşma ile yeni dönemde ilham olmaya çalışacağım” dedi.

 

EŞİM KOŞARAK ‘ROTARY’İ TANITTI

Devralmış olduğu emaneti, daha üst noktalara taşımak ve başarılı olabilmek için yönetim olarak çok önemli işlere imza attıklarını dile getiren Aydın, “İçimizde öyle Rotaryenler var ki, bu dostlarımız kulüp hizmetleriyle yetinmemiş, bireysel anlamda da birer kahraman gibi davranmışlardır. Onları gönülden alkışlıyorum” dedi. Sıkı bir koşucu olan eşi Meltem Aydın’a da destekleri nedeniyle teşekkür eden Aydın, “Meltem, koşarak Rotary nasıl tanıtılır, bütün aleme gösterip, koşularından elde ettiği 20 bin lirayı kulübe bağışladı” diye konuştu.

 

LİDERLİK YAPMAKTAN GURURLUYUM

Sinan Aydın, kendi başkanlığı döneminde yaptıkları çalışma, hayata geçirdikleri projeler hakkında da katılımcılara bilgi verdi. Aydın, daha sonra sahneye davet ettiği Ebru Yalçın’a önce kolye, ardından da ‘başkanlık rozeti’ni, Yalçın da Aydın’a ‘geçmiş dönem başkanı rozeti’ni taktı. Aydın, ardından da kendi dönemini simgeleyen plaketi kütüğe çaktı. Görevi devralan Ebru Yalçın, eşi Sabri Yalçın ile birlikte ilk konuşmasını yaparak, “Sizlere liderlik edecek olmaktan gurur duyuyorum” ifadesini kullandı.

 

‘MOR FİKİRLER’ İLE İLHAM OLACAĞIZ

Güney Rotary Kulübü 24. Dönem Başkanı Ebru Yalçın, “Yeni başlangıçlara ilham olacağımız mor dönemde fikir ve elimizdeki kaynaklarımızı, tüm canlıların geleceği için seferber edip, ortak aklımızla başarımı öykümüzü hep birlikte sürdüreceğiz. 2018-2019 döneminde 6 Adana kulübü olarak, birleşen güçlerimizle birçok ilki yine birlikte başaracağımıza olan inancım tam. Bizler, fark yaratan bir dönemden bayrağı devralırken, yeni dönemde mor fikirlerimizle ilham olacağız. Bunu da yönetim kurulumuzla birlikte yapacağız” dedi.

 

‘KRAL’ TACI VE PELERİNİ TAKTILAR

Konuşmaların ardından Rotaryenler, başkanlık görevini Ebru Yalçın’a devreden ve kendi aralarında ‘kral’ diye hitap ettikleri Sinan Aydın’a küçük bir sürpriz yaptı. Aydın için özel olarak kaleme aldıkları şarkıyı hep birlikte seslendiren katılımcılar, yine Aydın için hazırladıkları kral tacı ve pelerini taktı. Yalçın da ‘01 AYDIN 23’ plakalı oyuncak bir arabayı Aydın’a hediye ederek, anlamlı bir jest yaptı. Gecede ayrıca Akşam Gazetesi Adana Bölge Editörü Soner Kan ile Fashion VIP muhabiri Zafer Şahin ile birlikte Güney Rotary Kulübü’ne katkı ve destek veren kişilere de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü simgeleyen bir teşekkür plaketi de takdim edildi.

 

Başa dön tuşu