SEYHAN

Kreş açılışını Karalar ve Akay birlikte gerçekleştirdi

Sosyal belediyecilik alanında bir çok ilklere imza atan Seyhan Belediyesi’nin bu alandaki son hizmetlerinden birisi de Yeşilyurt Kreşi oldu. Seyhan İlçesi’nin en büyük mahallesi olan Yeşilyurt Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kreşin açılışı için tören düzenlendi. Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, çok yurttaş ve partili katıldı.

TÜRKİYE DEĞİL DÜNYA MARKASI YAPACAĞIZ

Tören alanına ‘Halkçı Başkan’ sloganları ve büyük bir coşkuyla giren Başkan Zeydan Karalar, Adana’yı Türkiye değil bir dünya markası yapacaklarını söyledi.

Başkan Karalar yaptığı konuşmada Seyhan’da değişimin ve dönüşümün kendilerine nasip olduğunu, Adana’da da değişim ve dönüşümü başlatacaklarını ifade etti. Yeşilyurt Mahallesine böylesine güzel bir kreş kazandıklarını ve 5 yılda mahalleye yaptıkları hizmetleri kısa başlıklarla anlatan Başkan Zeydan Karalar konuşmasında şunları vurguladı:

“Biz halkımıza hizmet ettikçe mutlu oluyoruz. Tüm bu hizmetler halkımızın mutluluğu içindir. Biz Atatürk’ü kendine şiar edinmiş kişileriz. Ulu önder Atatürk halkına hiç yalan söylemedi, ben de sizlere yalan söylemedim. Ne söz verdiysek yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanlığına oturduğumuz gün Seyhan’da başlattığımız değişim ve dönüşümü tüm Adana’da başlatacağız. Adana’yı Türkiye değil bir dünya markası haline getireceğiz. Sizlere buradan bunun sözünü veriyorum.”

SEYHAN’I AKAY’A, AKAY’I DA SİZLERE EMANET EDİYORUM

Törene katılan CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Akay’dan da övgüyle bahseden Başkan Zeydan Karalar, “Gönlüm rahat Seyhan’I Akif Abi’ye emanet ediyorum. Akif Kemal Akay çok dürüst bir insane. Akif Abi, belediye olanaklarını peşkeş çekmeyecek sizlere hizmet için var olacak bir kişi. Uyum içerisinde çalışacağımız değerli bir partilimiz. Akif Kemal Akay’ı da sizlere emanet ediyorum, emanate sahip çıkacağınıza da güvenim tam” dedi.

BAŞARISI BÜYÜKŞEHİR’DE DE DEVAM EDECEK

Başkan Zeydan Karalar’ın hizmet süresi boyunca Seyhan’da akıllara kazınacak hizmetler ürettiğini ifade eden CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay da, “Burada başlayan hizmetler Adana geneline yayılacak. Çok başarılı çalışmalara imza atan Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın şansı olacak” dedi.

Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Günay Şahin’in de konuşma yaptığı törende Başkan Zeydan Karalar ve CHP Seyhan Adayı Akif Kemal Akay kreşin açılış kurdelasını birlikte kesti.

Başa dön tuşu