GENEL

KREŞ İÇİN KENDİ EVİNİ YIKTI

Aydemiroğlu Mahallesi’nde yapılacak semt kreşinin yapılacağı arsada bulunan Başkan Aydar’a ait olan evin yıkımının ardından Ceyhan Belediyesi’nin 5. Kreşinin yapımına başlanacak.

 Ceyhan Belediyesi tarafından Namık Kemal Mahallesi’ne yapılan ilk kreşin ardından sırasıyla Belediye Evleri, Burhaniye, Konakoğlu mahallelerinde semt kreşlerinin temelleri atıldı. Ceyhan’ın kuzeyi ve güneyine aynı anda hizmet götürmeyi hedefleyen Ceyhan Belediyesi 5. Kreşi Aydemiroğlu Mahallesi’ne yapacak. Aydemiroğlu mahalle sakinlerinin kreş talebine duyarsız kalmayan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar kreşin yapılması için uygun bir arsa olmadığı için kendi evini yıkarak arsasını kreş için belediyeye tahsis etti.

 

Başkan Aydar; “ Çocuklarımız İçin Tüm İmkânlarımızı Seferber Ettik”

 

Aydemiroğlu Mahallesi’nde yapılacak kreşin arsasında yapılan yıkım çalışmaları sırasında kreşler hakkında bilgi veren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; “  Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların iyi şartlarda iyi bir eğitim alması için bütün imkânlarımızı seferber ederek hizmet etmek durumundayız. Göreve geleli 8 ay oldu. Bu süre içinde Namık Kemal, Belediye Evleri, Burhaniye, Konakoğlu mahallelerimizde kreşler yaptık. 5. kreşimizi de Aydemiroğlu Mahallesi’nde yapacağız. Kreşin yapılması için mahallede uygun boş bir arsa yoktu. Bu nedenle kendi arsamızı belediyemize tahsis ettik.  Bu kreşimiz diğer mahallelerimizde kreş yapılacağı zamana kadar Civantayak, Bota, Zübeyde Hanım mahallerimize de hizmet verecek. Kadınlarımızın soysal hayatın içinde daha fazla yer alması, gönül rahatlığı ile çocuklarını temsil edecekleri kreşlerin varlığı ile mümkündür. Ceyhan’ın herkes için ama özellikle kadınlarımız ve çocuklarımız için daha yaşanabilir bir kent olması adına imkânlarımız kısıtlı demeden, kendi imkânlarımızı da seferber ederek, belediyemizin tüm birimleriyle mesai mevhumu gözetmeden, gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Başa dön tuşu