GENEL

KÜLTÜR SANAT FAALİYETLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Baro Tesislerimizde gerçekleştirilen yemekli gecede konuşma yapan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, 20 aylık görev süresi boyunca cesur tavrı, dik duruşu ve etkinliklerinin yanı sıra ülkemiz için önem arz eden konulardaki duyarlılıklarıyla Adana Barosu'nun yerelden ulusala taşındığını ifade etti.

Av. Küçük, 95 yılı geride bırakan Baromuzun her alanda kurumsal ve güçlü bir Baro olması yolunda ilerlemeyi meslektaşlarımızın da gönüllü çalışmaları ile devam ettirdiğini belirterek “Adana Barosu hak ve özgürlükler, demokrasi bu kavramlara sahiplenme çabası verirken, hukukun ve yaşamın var olduğu her yerde olmaya devam etti. Adana Barosu çok önemli bir ivme yakaladı. Tiyatro ve Müzik Topluluğu baromuzun yüz akı olarak bizleri onurlandırdı. Tüm barolar arasında parmakla gösteriliyoruz. Sanatın içinde olan siz değerli meslektaşlarımı verdiğiniz emek ve katlılarınızdan ötürü bir kez daha kutluyorum. Yaşamın olduğu her yerde olmaya devam edeceğiz. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından bir kopmuştur” sözünü hatırlatırken; Oyun sonrasında da söylediklerimi bugün de söylüyorum Yaşasın tiyatro!.., Yaşasın sanat!..Var olsun Avukatlar!.."

Geceye; Baro Başkanımız Av.Veli Küçük, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Kültür Sanat Komisyonu Koordinatörümüz Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Ayşe Duygu Özgüven, Av.Furkan Kılıç katıldılar.

 
 

Başa dön tuşu