SİYASET

Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Meclis Üyesi Av. Müslüm Susar, kutlama mesajında birlik ve beraberlik gibi manevi değerleri özünde barındıran Kurban Bayramının, özellikle yardımlaşmayı ve paylaşmayı simgelediğini söyledi.

 

Kurban Bayramı´nı  bir kez daha kutlayacak olmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Susar, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Birlik, beraberlik, dayanışma ve bütünlük içerisinde bir Kurban Bayramı´nı daha idrak edecek olmanın heyecanı içindeyiz. Böylesine müstesna günlerin, yaşadığımız toplumun her kesimindeki insanlar tarafından çok iyi şekilde değerlendirilmesi gerekir.

 

Toplum hayatımızda farklı bir yeri olan bayramlar, milletimizin mutluluk, birlik ve beraberlik içerisinde bulunduğu ortak sevinç günleridir. Yardıma ihtiyaç duyan insanlarımızın hatırlandığı, büyüklerin ziyaret edilerek sevgilerinin kazanıldığı mutluluk günlerimizde yapacağımız her türlü hayır ve hasenat, var olan mutluluğumuza yeni kazançlar sağlayacaktır.

 

Allah, hepimizi bayramın ruhundan nasiplenenlerden eylesin. İnşallah bu bayramda da bu ruh alabildiğine güçlü yaşanacaktır. Bayramın Adanamız, milletimiz, ülkemiz ve bütün İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Başa dön tuşu