BÜYÜKŞEHİR

Kurbanlık satış ve kesim merkezleri ilaçlanıyor

Adana halkının Kurban Bayramı’nın huzur ve güven içinde geçirmesi için gerekli tedbirleri alan, kurban ibadetini yerine getirecek vatandaşların hayvanlarını sağlıklı ortamda kestirmeleri için ücretsiz kesim merkezleri oluşturan Adana Büyükşehir Belediyesi, temizlik hizmetlerini de kesintisiz sürdürüyor.  

 

Büyükşehir Belediyesi bin 366 personel, 109 taşıt ve 500 adet ilaçlama cihaz ve il genelinde kurbanlık satışı yapılan yerlerde ve kesim merkezlerinde halk sağlığını tehdit eden sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı ilaçlama hizmetini yürütüyor. 
 

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Daire Başkanlığı, Adana Valiliği Kurban Hizmetleri Komisyonu’nda alınan kararlar doğrultusunda kurbanlık hayvan satış yerleri ile kurban kesim merkezlerinde temizlik hizmetinin kesintisiz yürütülmesi için planlama yaptı.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin bin 366 personeli, 109 taşıt ve 500 adet ilaçlama cihaz ve ekipmanıyla halk sağlığını tehdit eden sivrisinek, karasinek, bit, pire gibi haşerelere karşı kurbanlık hayvan satış yerleri ve kesim merkezlerinde kapsamlı ilaçlama yaptı.  
 

 

Büyükşehir temizlik ve ilaçlama ekiplerinin söz konusu alanlarda Kurban Bayramı sonuna kadar yoğun mesai vereceği belirtildi. Kurbanlık hayvan satın almaya gelen vatandaşlar ve sürü sahipleri, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik ve ilaçlama hizmetinden memnuniyet duyduklarını belirtip, Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti. 

 
 
 

Başa dön tuşu