SARIÇAM

Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

Yavuz Sultan Selim Mahallesinde bulunan Halı Sahada başlayan turnuvanın açılışına Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Halil Hızlısoy, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Ataşbak, MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soner, İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülin Kocatürk, Sarıçam Belediye birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Yapılan Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ bir konuşma yaptı. Bilal Uludağ, bu yıl 3’ncüsü düzenlenen Mahalleler Arası Halı Saha Futbol turnuvasına katılım ve ilginin fazla olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.  Uludağ, “Turnuvanın amacının toplumsal birlikteliği ve kaynaşmayı sağlamaktır. Bu tür etkinliklerle gençlerimizi spora özendirmek en büyük amacımızdır.   Bu turnuvanın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim.   Karşılaşmaların dostluk, centilmenlik içinde geçmesini temenni eder ve katılan tüm takımlara başarılar dilerim. ”diye konuştu.

 

BAŞLAMA VURUŞU BAŞKAN ULUDAĞ’DAN

Sarıçam Belediye Spor Kulübünde değişik dallarda yer alan sporcular karşılaşma öncesinde gösteriler yaptılar. Ardından ise Başkan Bilal Uludağ ve konuklar 3’ncü Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvasının açılış karşılaşması öncesi sporcular ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Daha sonra ise Başkan Bilal Uludağ, Yıldırım Beyazıt Diriliş ve Gültepe Gençlik karşılaşmasının başlama vuruşunu yaptı. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada Yıldırım Beyazıt Diriliş ve Gültepe Gençlik takımları 1-1 berabere kaldılar.

 

Başkan Uludağ, Turnuva sonunda ilk 3 dereceye giren takımlara ödül kupa ve madalyaların yanı sıra 1. Olan takım sporcularına birer yarım altın, 2. olan takım oyuncularına birer çeyrek altın, 3. olan takım oyuncularına birer krampon ve en centilmen takımın oyuncularına birer saat verileceğini açıkladı. 

Başa dön tuşu