SİYASET

Mahallelerin kılcal damarlarına kadar ineceğiz

Adana – CHP Seyhan İlçe örgütü, yerel seçim saha planlamaları ve sokak sorumlusu ile sandık görevlileri belirleme çalışmalarını tamamlama noktasına geldi.

 

Son olarak İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile Seyhan’da bulunan 89 mahalle temsilcisiyle geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştiren CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, yerel seçimler için çalışma modellerini içeren bir sunum yaptı.

 

Toplantıya katılan 89 mahalle temsilcisiyle birlikte bin 550 sokak sorumlusu belirlemeye çalıştıklarını ifade eden Dardağan “Sokak sorumlusu olacak arkadaşlarımızla ilgili demografik analizler yapıyoruz. Bu analizlerden sonra ortaya çıkacak profillere göre sokak sorumluları oluşturacağız” diye konuştu.

 

Sokak sorumluları aracılığıyla mahallelerin kılcal damarlarına gireceklerini de sözlerine ekleyen Dardağan “Bu örgütlenme modeli ve bu modelden oluşturulacak saha çalışması bize büyükşehir belediyesini kazanmanın yolunu açacaktır. Yönetimdeki ve mahalle temsilcisi arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmalarda ortaya konan bu inanç bizi başarıya götürecektir” ifadelerini kullandı.

 

Seyhan adayının 15 Ocak’a kadar açıklanmasını beklediklerini de belirten Dardağan, “Adayımız açıklanana kadar biz de planlama çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Adayımız belirlendiğinde koordineli ve planlı bir şekilde saha çalışmamızı uygulayıp Seyhan ve büyükşehir belediyelerini kazanacağız” dedi.

Başa dön tuşu