GENEL

Makama oturmadan acılı aileye koştu

AK Parti Adana İl Başkanlığı'na yaklaşık bir yıl önce Seyhan Belediye Başkan Adaylığı için istifa eden Fikret Yeni'nin yerine Mehmet Ay atandı. Evli ve 3 çocuk babası Av. Mehmet Ay, yetki belgesini alarak döndüğü Adana'da coşkulu kalabalık tarafından karşılandı.

Çiçeği burnundaki başkan Mehmet Ay, il başkanlığına geçmeden, 3 gün önce hem annelik hem de ablalık yaptığı 6 yaşındaki erkek kardeşini trafik kazasında kaybeden 13 yaşındaki Hatice Bartan'ın ailesini ziyaret etti.

İddiaya göre, anneleri evi terk ettiği için kardeşlerine hem ablalık, hem de annelik yapan Hatice "Annesizlik böyle bir şey, annem olsa böyle olmazdı annenizin kıymetini bilin" şeklindeki feryadıyla yürekleri sızlatmıştı.

Başkan Ay, Hatice ile ailesine sahip çıkarak acılarına ortak oldu. Başkan Ay, bir süre oturup sohbet ettiği Hatice ile ailesinin her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olacaklarını söyledi.

Olayı basından duyduğunu ve her şeyden önce bir baba olarak çok etkilendiğini belirten Başkan Ay, "Bizler, mağdur ve mazlumlar için, memleketi ve milleti için gecesini gündüzüne katan bir liderin yol arkadaşlarıyız. Bizler mağdur ve mazlumlara karşı duyarsız kalamayız" dedi.

Başa dön tuşu