GENEL

MECLİS BAŞKANLIĞINA ADAYIM

ATO’da 4 yıl komite üyeliği, 4 yıl yönetim kurulu üyeliği ve yaklaşık 5 yıl meclis başkanlığı görevinde bulunan ve bu görevini halen sürdüren ve toparlayıcı kimliği ile tanınan işadamı Tarkan Kulak, konuya ilişkin yazılı açıklamasında, çoklu listenin ATO’ya fayda sağlamayacağını düşündüğü için böyle bir kararı aldığını bildirdi.
 
 
Kulak, sanayi, tarım ve ticaret kenti Adana’nın ekonomisini daha ilerilere taşımak için yarın yapılacak seçimlerde yeni seçilen tüm meclis üyelerinin sandık başına gitmesini beklediklerini belirterek, “Ekibimle istişare ederek aldığım kararın Adana’mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
 
Kulak, “Ticaret odalarının ana amaçları ticareti verimli kılmak ve daha da geliştirmektir. Bu amaç doğrultusunda hizmet eden Adana Ticaret Odası’nda meclis başkanı olarak Adana’mıza hizmeti sürdürmek istiyorum. Bu karar; her zaman ifade ettiğim gibi ‘Önce Adana’ felsefemin gereğidir” diye konuştu.
 
 
Kulak, açıklamasını, "Yarın yapılacak seçimlerimizin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını, göreve gelecek yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Geçtiğimiz Pazar günü komite seçimlerinde demokrasi şöleni yaşandı. Aynı şölenin yarın da devam etmesini temenni ediyorum. Seçimler sandıkta kalmalı. Kazanan Adana olsun" ifadeleriyle tamamladı.
 
 
 
 

Başa dön tuşu