SİYASET

MHP ÇUKUROVA’DA EVET SESLERİ

Çukurova ilçesine bağlı muhtarları makamında ziyaret eden heyet muhtarlarla ve vatandaşlarla yakın irtibat kurarak ülke gündeminde ki referandum sürecini daha iyi idrak etmelerini sağlamak için evetin önemine değindiler. Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye  güvenmeleri konusunda Vatandaşlara ve muhtarlara emin olun çağrısında bulunan MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran; Her evet Türkiye’nin güvencesidir diyerek açıklamalarına devam etti.

 

Her evet Türk milletinin gelecek özlemidir, her evet milletin ebediliği devletin sürekliliği Türkiye’nin bekasıdır. Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin evet kararını vatanımıza, milletimize ve devletimize olumlu yönde olacağı kararındayız. Bunun için 16 nisan’ı Türkiye’mizin kaderi olduğunu siz değerli muhtarlarımıza bildirerek destek vermenizi istiyoruz. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin varlığını korumaya, Türk vatanının bekasını savunmaya, huzur ve istikrarı temine evet diyor.  

 

Sözlerini sonlandıran İlçe Bakanı Sertan Duran; Siz Muhtarlarımız vatandaşlarımıza hizmet noktasında en önemli muhataplarsınız. Emin olunuz ki Parti Olarak her zaman milletimizin menfaatleri ve refahından yana kararlar vermişizdir. Devletimiz bekası için her ne şartla olursa olsun zorluklara göğüs gereceğimizden şüpheniz olmasın. Diyerek. Noktaladı. 

Başa dön tuşu