SİYASET

“Milletimizin istikrarsızlığa tahammülü yok”

Referandum çalışmalarında son haftaya girilirken AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları üyeleri, Huriye Biter başkanlığında ilçe halkına anayasa değişikliği teklifini anlatmaya devam ediyor. Biter, sürekli sahada dolaşarak, ilçe halkından anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için destek istiyor.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’yi kurarken “bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dediğini hatırlatan Biter, “Çok şükür o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi değil. Ülke olarak, eskisinden çok çok iyi durumdayız” dedi.

 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ulaşılacak sürekli istikrar ve güven ortamının Türkiye’yi daha ilerilere, çok daha hızlı bir şekilde taşıyacağını belirten Biter, “Milletimizin artık istikrarsızlığa, vesayet odaklarının etkisine giren güçsüz iktidarlara; kriz, kaos ve karmaşaya imkan veren yönetim sistemine tahammülü yok” diye konuştu.

 

“YENİ SİSTEM, ÜLKEMİZİ HEDEFLERİNE DAHA HIZLI ULAŞTIRACAK”

AK Parti iktidarı ile büyük işler başaran Türkiye’nin çok daha büyük hedefleri olduğunu kaydeden Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, şöyle devam etti:

 

“Biz bu ülkeyi büyütmek, kalkındırmak durumundayız. Bu ülke tarımda, sanayide, sağlıkta, eğitimde, ticarette her alanda güçlü olmalı. Çünkü Türkiye, sadece Türkiye sınırları içerisinde yaşayanların değil dünyadaki tüm mağdur ve mazlumların umudu. O yüzden Türkiye’yi her alanda büyütmemiz, geliştirmemiz gerekiyor. Bu hedeflere ulaşmamız için gelecekte de bugünkü gibi güçlü iktidarlara, güçlü liderlere sahip olmamız lazım.

 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi işte bu yüzden çok önemli bir yönetim modeli. Türkiye’nin refahı, huzuru ve mutluluğu için son derece uygun ve gerekli bir sistem. Biz bu yöntem sistemi ile ülkemizin daha büyük hedeflere çok daha hızlı adımlarla ulaşacağına inanıyoruz. Bunun için de tüm halkımızdan, Türkiye’nin istikbali için referandumda ‘evet’ oyu istiyoruz.”

Başa dön tuşu