SAĞLIK

Milletvekili Tümer’den örnek davranış

Park Zirve Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda, sosyal sorumluluk adına önemli bir etkinliğe daha imza atıldı. Adana protokolü ve iş dünyasını bir araya getiren toplantıda, Kızılay Adana Şube Başkanlığınca kan bağışı etkinliği gerçekleştirildi.

 

Geniş bir katılımın olduğu toplantıda konuklar, kan bağışına yoğun ilgi gösterdi. Başta Vali Mahmut Demirtaş olmak üzere protokol üyeleri de Kızılay tarafından kan bağışı için oluşturulan alanı ziyaret etti.

 

TÜMER, KAN BAĞIŞI İÇİN TOPLUMA ÇAĞRI YAPTI

Sosyal ve kültürel konularındaki duyarlılığı ile tanınan Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, hemen sedyeye uzanarak, kan bağışında bulundu. Bu davranışıyla hem toplantıya katılan davetlilere hem de topluma örnek olan Tümer, sağlıklı her bireyin 3 ayda bir mutlaka kan bağışında bulunması gerektiğini belirterek, düzenli kan bağışı konusunda tüm topluma çağrı yaptı. Tümer, hastanelerin kan ihtiyacını karşılayan Türk Kızılayı’nın, “insan hayatı kurtarmak” gibi son derece önemli bir görevi yerine getirdiğini kaydetti.

 

“TOPLUMA ÖNDERLİK EDEN KİŞİLERİN DESTEKLERİ ÖNEMLİ”

 

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise, kan bağışı etkinliğine ilgi gösteren tüm davetlilere teşekkür etti.

 

Yaptığı bağışla topluma örnek olduğu için Milletvekili Tümer’e Kızılay adına ayrıca şükranlarını ileten Saygılı, “Toplumumuzda lider, önder kişilerin Türk Kızılayı’nın çalışmalarını desteklemeleri bizleri mutlu ediyor. Olumlu yansımalarını görüyoruz. Sayın Milletvekilimiz Zülfikar İnönü Tümer de her zaman Türk Kızılayı’na destek vermiştir. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kan bağışı etkinliği, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ile çok sayıda davetlinin katıldığı program boyunca devam etti.  

Başa dön tuşu