BÜYÜKŞEHİR

Miniklerden görkemli yıl sonu gösterisi

Adana Büyükşehir Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi’nde eğitim gören 3-6 yaş arasındaki çocukların Yıl Sonu Gösterisi’nde büyük coşku yaşandı. Renkli kostümleriyle sahnede boy gösteren minikler, şarkıları, dansları ve oyunlarıyla büyük beğeni topladı. 
 

Adana Büyükşehir Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi’nin 120 öğrencisi Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’ndaki Yıl Sonu Gösterisi’nde, sahneledikleri müzikli, danslı tiyatro skeçleriyle oyunculuk yeteneklerini ortaya koydu. Türkçe, İngilizce ve Fransızca şarkıları başarıyla seslendiren minikler, folklor gösterisiyle kendilerini izlemeye gelen anne ve babalarından tam not aldı. 
 

Adana Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile birlikte kamu çalışanları ve sivil vatandaşların çocuklarına güvenli ortamda, modern yöntemlerle kreş hizmeti ve eğitimi veren Gündüz Çocuk Bakımevi’nin görkemli etkinliğinde minikler ve öğretmenlerinin hep birlikte 10. Yıl Marşı’nı seslendirmesi coşkuyu zirveye tırmandırdı. 
 

Kameralı cep telefonlarıyla kayıt yapmak için birbirleriyle yarışan aileler, duygu dolu anlar yaşarken, evlatlarını gururla alkışladı.

Başa dön tuşu