YÜREĞİR

MÜCADELEMİZ EN SERT ŞEKİLDE SÜRÜYOR

 “Tutuklu İş Adamı FETÖ’nün Adana A Takımını İtiraf Etti’ haberle ilgili servis edilen fotoğraf ve haber başlığı ağır mağduriyet yaratan büyük bir yanlıştır. Keza  hakkımda olumsuz ve gerçek dışı bir algıya neden olmuştur. Haberin içeriğini okumayan ve detayını merak etmeyen her kişi,  başlıktan yola çıkarak sanığın itiraflarında yer aldığım gibi yanlış bir  anlamaya kolayca kapılmaktadır. Oysa,  habere konu oluşumun asıl sebebi bir gezi ile ilgilidir. Sanığın itiraflarında yer alan ve habere konusu ile  hiç bir bağım ve irtibatım bulunmamakla birlikte, haberin içeriğinde görüleceği gibi  ismim  geçmemektedir. Haberin konusu başka iken haberde fotoğrafım kullanılması büyük bir hatadır. Habere ilişkin kullanılan fotoğraf,  17-25 Aralık Hükümete  darbe girişiminden çok önce bir sokak  iftarı  münasebeti ile bulunduğumuz halka açık bir alanda çekilmiştir. Şahsımı bu teröristlerle  veya terör örgütü mensupları ilişkilendirme çabaları açık ve net bir şekilde hakkaniyete uymayan  planlı bir algı operasyonunun ürünüdür.  Haberde benim kadar zikredilen isimler arasından sadece şahsımın fotoğraflarının kullanılmış  olması ise düşündürücüdür.

 

MÜCADELEMİZ EN SERT ŞEKİLDE SÜRÜYOR

 

Bu haberlerde adı geçen Demokratik Kongo Cumhuriyetindeki Türk Okulu'nun açılışı için,  okulu yaptıran işadamlarınca yapılan davet üzerine 2012 yılı sonunda Demokratik Kongo Cumhuriyetine gittiğimiz gezide şahsım dışında benim gibi birçok resmi davetlide vardı.

Bu ziyaret dikkat edileceği üzere 17-25 Aralık 2013 tarihindeki FETÖ/PDY 'nın AK Parti iktidarını yıkmaya yönelik operasyonundan yaklaşık 1 yıl önce yapılmış bir ziyarettir.

Bu Türk okulunun açılış etkinliğinde sadece bizler değil Demokratik Kongo Cumhuriyeti  Kinshasa Türkiye Büyükelçisi, Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanı, Demokratik Kongo Cumhuriyeti  Başkenti Kinshasa Eyaleti Milli Eğitim Bakanlığı temsilcisi  ve diğer devlet yetkilileri de yer almıştır. Aynı günün akşamı Büyük Elçimiz Türk Heyeti onuruna bir resepsiyon vermiştir. Bu okul inşa halindeyken dönemin Sayın 11. Cumhurbaşkanı'da ziyaret etmiş ve eksikliklerin giderilmesini talep etmiştir.

Ancak bir kısım yazılı ve görsel medya organlarınca yapılan haberde sadece benim fotoğrafım kullanılarak şahşım yıpratılmaya çalışılmıştır. Haber içeriğinde tutuklu yargılanan bir sanığın adımı kullanması ve benim ısrarımla bu geziye gittiğini söylemesi bu şahsın kendisini kurtarma çabası dışında bir şey değildir. Ayrıca bu şahsın iftirasının bir göstergesi de eski Adana Valisi’nin bu seyahatte olduğu yönündeki iftira niteliğindeki yalan ifadesidir. Keza dönemin Adana Valisi bu seyahatte hiç bulunmamıştır.

Haber içeriğinde adı geçen sanığın da üyesi olduğu işadamları derneği tarafından yaptırılan okul açılışına benim bu şahsı davet etmiş olmam hayatın olağan akışına aykırı iftira niteliğinde bir beyan olup tam tersine, Adanalı işadamlarının yaptırdığı okulun açılışına davet edildiğim için gittim. Ayrıca bu seyahatin şahsıma ait masrafları tarafımdan karşılanmıştır.

17-25 Aralık AK Parti hükümetine ve dönemin Başbakanı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı girişilen darbe girişiminden sonra, Sayın Cumhurbaşkanımız’ın talimatları ile bu yapı ile her türlü ve sert bir şekilde mücadale edilmiştir.

Bizim safımız her zaman milletimizin ve devletimizin yanı olmuştur.

Algı operasyonu ile FETÖ tarafından Ak Parti İktidarı ve Ak Partili Belediye Başkanı olarak bizler itibarsızlaştırılmaya çalışılmakta ve devam eden davalar sulandırılarak mecrasından çıkarılmaya çalışılmaktadır. Ancak bu tür girişimler beyhude ve sonuçsuz kalacaktır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur…

Başa dön tuşu