SEYHAN

Muhtarlardan Başkan Karalar’a Ziyaret

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ve Türkiye Muhtarlar Derneği Adana Şube Başkanı Kamil Sakar ile yönetim kurulu üyesi muhtarlar, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti.

 

Gönüldaş bir kardeşimi ziyaret ediyorum diyerek sözlerine başlayan Başkan Ramazan Özünal, Başkan Zeydan Karalar ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Başkan Özünal, “Biz bugün Türkiye Muhtarlar Federasyonu olarak çok sevdiğim ve değer verdiğim Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a nezaket ziyaretinde bulunduk.  Kendisi gönüldaş bir kardeşimiz. Ankara’da olduğumdan yerel basını oradan takip ediyorum. Muhtarlara gidip sorunları dinleyip çaylarını içmenizi takdirle karşılıyorum” şeklinde konuştu. 

 

Muhtarların sorunlarını önemsediklerini ve sürekli olarak iç içe fikir alışverişinde olduklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, “Biz muhtarlıkların çok önemli olduğun söylüyorduk. Onlar bizim çalışma arkadaşlarımız. Vatandaşlarla iç içe olan kişilerdir. Vatandaş kaza yapsa, evlense, boşansa ilk muhtarı bulur. Bu anlamda vatandaşa en yakın kişidir. Biz düzenli olarak muhtarlarımızın tamamı ile bir araya gelip sorunları dertlerini dinliyoruz. Arada birde 12 şerli gruplar halinde topluyoruz. Ne yaptık, ne söz verdik, eksikleriniz neler diye soruyoruz. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz, buda son derece faydalı oluyor. Biz muhtarlarımızdan memnunuz desteklerini görüyoruz. Kendi elektriğini üreten muhtarlıklar yapıyoruz. Bir sürü dertten kurtarıyoruz”  ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu