SİYASET

MUSTAFA GÖZÜTOK’TAN KONGRE DAVETİ

“Adana’mızın ve ülkemizin Saadet Partisi ve Milli Görüş’e olan ihtiyacının farkında olan bir teşkilat olarak, gönül rahatlığı ile ifade ederim ki, insanımızın içinde bulunduğu maddi ve manevi sorunların çözümü Milli Görüş’tedir, Saadet Partisi’ndedir” dedi. Gözütok, açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

 

“Bu kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. 50 yıllık siyasal yürüyüşümüzün bütün kodlarını içinde barındıran, geleceğin ihtiyaçlarına her alanda hitap eden, toplumsal olarak tüm kesimlerin sorunlarına her zaman çözümler üreten bir parti olarak vatandaşlarımızla her zaman olduğu gibi bundan sonra da bir arada olacağız. Akıl ve vicdan sahibi herkesin partisi olma noktasında kararlılığımızı en güçlü şekilde bu kongrede de dile getireceğiz.

 

Adalet mülkün temelidir, kâmil manada ya vardır ya yoktur. Onun için biz mutlak adaletin tesis edilmesi için varız. Biz, ekonomide güçlenerek büyümenin, sömürüden kurtulmanın şartı olduğuna inanıyoruz ve milli gelirin de mutlaka adil dağıtılması gerektiğine inanıyoruz.

 

İnsanımızın umudunun azaldığı şu dönemde, Saadet Partisi olarak kongreye “Gelecek, Saadet ile Gelecek” üst sloganıyla gideceğiz. Gençlerimizin hayallerini, umutlarını ve geleceklerini çağımız koşullarının en iyi standartlarında garanti altına almak hepimizin görevidir, sorumluluğudur.

 

Ülkemizde ancak Saadet Partisi’nin ilkeleri ve programlarıyla yaşanılabilir bir gelecek kurulabileceğine inanıyoruz ve bunu gençlerimize de anlatacağız, sadece gözlerinde umut ışığını parlatmayacağız, biz onlarla birlikte geleceği inşa edeceğiz. Türkiye’nin, “Siyasal hafızası” ile en güncel, en yenilikçi partisi Saadet Partisidir. Milletimizi yoranlar, gelecekte yetki sahibi olamayacaklardır.” dedi.

 

"Yeniden Büyük Türkiye" ve "Yaşanabilir Bir Dünya" idealiyle yürüdüğümüz bu yolda, 2 Şubat 2020 Pazar günü saat 13:30’da Saadet Partisi Konferans Salonu’nda gerçekleştireceğimiz 6. Ceyhan ilçe Kongremizin; Partimize, Ceyhan’ımıza, Adana’mıza, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Başa dön tuşu