SİYASET

Mutlaka kazanacağız

ÇALIŞMALAR KATILIMCI ANLAYIŞLA SÜRÜYOR

CHP Adana İl Başkanı Av. Emrah Kozay, 24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi yerel seçim sürecindeki çalışmaları da katılımcı bir anlayışla organize ediyor. Av. Kozay’ın çağrısıyla Seyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, önceki dönem il başkanları ve milletvekilleri Adana İl Başkanlığı Ahmet Albay Toplantı Salonu’nda bir araya geldi.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ MUTLAKA KAZANACAĞIZ”

Av. Kozay, yerel seçimlerin önemine vurgu yaptığı konuşmasında yerel seçimlerde elde edilecek başarının genel iktidarı de beraberinde getireceğini kaydetti. CHP’nin Adana’da en iddialı parti olduğunun altını çizen Av. Kozay, Adana Büyükşehir Belediyesi’ni mutlaka kazanacaklarını kaydetti.

TEK HEDEF BAŞARI

Büyükşehir belediyesinin yanı sıra diğer ilçe belediyelerini de kazanacaklarını dile getiren Av. Kozay, “Tek hedefimiz 31 Mart’ta başarılı olmak. Hedefe ulaşmak için yürekli, baskıya, zulme boyun eğmeyen Adanalı hemşehrilerimizle birlikte 24 Haziran seçimlerinden daha çok çalışacağız ve hep birlikte kazanacağız. Adana’mızın kaderini birlikte değiştirip, çağdaş, mutlu insanların yaşadığı bir kenti yine hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

“ADANA’NIN TÜMÜ SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK İSTİYOR”

Adana’nın yıllardır görmezden gelindiğini, yatırımlardan mahrum bırakıldığını ve doğru bir şekilde yönetilemediğini ifade eden Av.Kozay,  CHP’nin sosyal demokrat yönetim anlayışının Adanalıların tek umudu olduğunu vurguladı. Av. Kozay, “Tufanbeyli’den Karataş’a,  Adana’da yaşayan tüm yurttaşlarımız Seyhan’da, Çukurova’da, Karataş’ta uygulanan sosyal demokrat, halkçı belediyecilik hizmetini istiyor. Başarılı olmak için belediye başkan adaylarımızla, parti örgütlerimizle, parti emekçilerimizle birlikte, halkımızın da desteğini alarak rehavete kapılmadan canla başla çalışacağız ve kazanacağız. Mutlaka kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, belediye başkan adayları, önceki dönem il başkanları ve milletvekilleri seçim sürecinde yapılacak çalışmalarla ilgili görüşlerini paylaştılar.

Başa dön tuşu