YÜREĞİR

MUTLU VE ÇAMLIBEL’DE TÜM SOKAKLAR ASFALTLANDI

Yüreğir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tüm sokakları asfaltlanan Mutlu ve Çamlıbel mahallelerinde incelemelerde bulundu. Asfalt çalışmalarını denetleyen Başkan Çelikcan’a vatandaşlar yakın ilgi gösterdi.

 

Uzun yıllar Karayollarında edindiği tecrübeleri Yüreğir için hizmete dönüştüren Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir’de yol sorununu büyük ölçüde çözdü. Başkan Çelikcan’ın 8 yıllık görev süresinde yaptığı yolların uzunluğu ilçeye 20 yılda yapılan yolun iki katını geçti. Her gün ilçenin farklı noktalarında çalışmalarını sürdüren ekipler Mutlu ve Çamlıbel mahallelerinde asfalt çalışmalarını tamamladı. Görev süresi içinde Yüreğir’de girilmedik mahalle bırakmamayı hedefleyen Başkan Çelikcan ilçeye bugüne kadar yaklaşık 600 bin ton sıcak asfalt döküldüğünü belirtti.

 

Mutlu ve Çamlıbel mahallelerinde yapılan asfalt çalışmalarını denetleyen Başkan Çelikcan’a mahalle sakinleri ise yoğun ilgi gösterdi. Yüreğir’de yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar Başkan Çelikcan’a teşekkür ettiler.

 

Başa dön tuşu