ÜNİVERSİTE

Ne Gördüğünüz Değil, Nereden Baktığınız Önemli

ÇÜ Akif Kansu Konferans Salonunda düzenlenen sertifika töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Merkez Müdürü, Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu açılış konuşmasıyla başladı.

Yrd. Doç. Dr. Halefoğlu;Ne Gördüğünüz Değil, Nereden Baktığınız Önemli”

Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu, ‘ne gördüğünüz değil nereden baktığınız önemli’ diyerek başladığı konuşmasına nereden bakılırsa bakılsın size gösterilenler hep farklı olacak. Yrd. Doç. Halefoğlu, önemli olanın gerçekten bakmayı öğrenip, bir girişimci olarak davranmayı ve bu farkındalığı kazanmayı bilmek olduğunu söyledi. Yrd. Doç. Halefoğlu,  bu program da girişimci yetiştireceğiz demiyoruz, sadece farkındalık yaratmaya çalıştıklarını programın en önemli özelliklerinden biri sininde farkındalığı kazanmak olduğu buna göre, siz bu farkındalığı kazandığınızı düşünebilirsiniz dedi.

Prof. Dr. Emin Güzel “317 Kişi Girişimci Olmaya Hak Kazandı Dedi”

Proje Koordinatörü Prof. Dr. Emin Güzel, sertifika programı hakkında bilgi verdi. Amaçlarının kurs bitiminde kursiyerlerin bir proje yapma kapasitesine ulaşmalarını hedefledik o nedenle 42 saatlik bir programın sonunda 110 kişiyi mezun ederek toplamda 317 kişi girişimci olmaya hak kazandı dedi. Prof. Dr. Güzel, özellikle bizim üniversiteden bir başarı hikâyesinin çıkmasını istiyoruz ve bu kapsamda genç arkadaşlarımızdan bir başarı hikâyesi bekliyoruz diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından sertifika törenine geçildi. Girişimcilik kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları Prof. Dr. Emin Güzel, Prof. Dr. Filiz Koç, Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu, Türkiye Melek Yatırımcılar Derneği Başkanı Baybars Altuntaş, Girişimcilik Ekosistemi Derneği Başkanı Esra Özden, ATAK A.Ş. Genel Müdürü İlhami Günsel tarafından takdim edildi. Sertifika töreni anı fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Başa dön tuşu