YÜREĞİR

NENE HATUN KINA KONAĞI DA HİZMETE AÇILDI

Nene Hatun Kına Konağının yoğun talep nedeniyle tamamlanır tamamlanmaz Yüreğirli vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Başkan Çelikcan ''Adana'da ve Yüreğir'de vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz.'' dedi. Kına konaklarından  raendavu almak isteyen vatandaşlarımız 0322 324 26 51 nolu telefona veya Yüreğir Belediyesi Kültür Müdürlüğü'ne başvurabilirler.

 

Yüreğir'de kınaların artık sokaklarda yapılmayacağını, sokaklarda yapılan kınalarda ortaya çıkan gürültü kirliliğinin sona ereceğini belirten Başkan Çelikcan  '' 750 metrekare kapalı alan

 

2 ayrı salonu, gelin ve damat hazırlanma odaları,mescid, idari odalar, geniş otoparkı ile 2 adet kına konağımız Yüreğir halkının hizmetinde. Osmanlı-Selçuklu Mimarisi ile yapılan kına konakları otantik yapısıyla Yüreğir'e değer kattı. Kına konakları bölgemizde çekilen dizilerin de hazır olarak kullanabilecekleri hazır film stüdyoları oldu.

 

25 dönüm alan üzerine yapılan kına konağı, yüzme havuzu,hanımeli pazarı ve parkın, Cumhuriyet Mahallesi'nde önemli bir eksikliği giderdiğini belirten Başkan Çelikcan ''Yüreğirli vatandaşlarımız kınalarını Osmanlı, Selçuklu Mimarisi ile yaptığımız kına konaklarında yapacaklardır. Yazın sıcaktan ve tozdan, kışın ise soğuktan ve çamurdan kurtulacaklardır. En önemlisi ise sokaklardaki gürültü kirliliği ortadan kalkacaktır. Mutlu günlerini nezih ortamlarda yaşayacaklardır. Yüreğirli vatandaşlarımızı her şeyin en iyisine layıktır.'' şeklinde konuştu.

 

Başa dön tuşu