GENEL

Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer, ÇGC’yi ziyaret etti

ÇGC Başkanvekili Sait Güleç, Genel Sekreter M.Ömer Üney, Mali Sekreter Mutlu Mete, Yönetim Kurulu Üyeleri Süreyya Uri ve Hüseyin Arat’la görüşen Gürer, Türkiye’nin sorunlarının samimi yaklaşımlarla, çözüm odaklı çalışmalarla giderilebileceğini söyledi.

 

Adana basınının çalışmalarına verdiği destekten ötürü ÇGC nezdinde tüm basın emekçilerine teşekkür eden Gürer, “Doğruyu ve olması gerekeni hep birlikte savunmak zorundayız. Bu ülke hepimizin. Türkiye’nin kaosa sürüklenmesine izin veremeyiz” dedi.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Adanalılarla birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden, gün boyunca birçok etkinliğe katıldığını kaydeden Gürer, Niğde’nin ve Çukurova Bölgesi’nin sorunlarını meclise taşımaya özen gösterdiğini söyledi.

 

GÜRER’İN ÇALIŞMALARI
1 Kasım 2015’ten bu yana meclise bin 330 yazılı, 433 sözlü soru önergesi, 105 meclis araştırma önergesi ve 42 kanun teklifi sunduğunu, 280 konuşma gerçekleştirdiğini dile getiren Gürer, “Toplum olarak ülkemizin iyiyi, güzeli bulabilmesi için kendimizi her gün sorgulamamız gerekiyor. Bencilliği bırakıp sorunlara toplumsal gözle yaklaşmalıyız. Ancak bu anlayışla ülkemizin geleceğine güvenle bakabiliriz” diye konuştu.
Gürer, Türkiye’de parlamenter sistemin yeniden yolunun açılması gerektiğini sözlerine ekledi.

 

GÜLEÇ, TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyareti için Gürer’e teşekkür eden ÇGC Başkanvekili Sait Güleç ise Türkiye’de zor şartlar altında gazetecilik yapıldığına dikkati çekti. Güleç, “Tüm zorluklara rağmen topluma haber ulaştırma çabasındaki medya dünyası Türkiye’nin geleceği için vazgeçilmez öneme sahiptir. Toplumun sesi olmak gazetecilerin onurudur” diye konuştu.

Başa dön tuşu