SANAT

Ocak ayı programı belli

Yeni yılın ilk ayına, sezonun açılış oyunu olan ve kapalı gişe oynayan, “FARELER ve İNSANLAR ” ile başlayacak. Oyun 02-13 Ocak tarihleri arasında H.Ö.Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde perde açacak.

  

   2016-2017 sezonu oyunu olan, Joe PENHALL’ın yazdığı, Zeynep AVCI’nın dilimize çevirdiği ve Işıl KASAPOĞLU’nun  yönetmenliğini yaptığı, Ordu tarafından kullanılması amacıyla füze taşıyan insansız hava aracı tasarlayan mühendisin, işi ve vicdanı arasındaki mücadeleyi anlatan “SİLAHLI MANZARA”  16-20 Ocak tarihleri arasında kaçıranlar ya da  yeniden izlemek isteyenler için sahnelenecek.

   

 Adana Devlet Tiyatrosu, 23 Ocak – 27 Ocak tarihleri arasında Erzurum Devlet Tiyatrosu yapımı, Hakan Boyav’ın yazdığı, Mehmet Yıldız’ın yönettiği “KOLEKSİYONCU” adlı oyunu misafir edecek. Oyun Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günü saat:20.00 de, Cumartesi günü saat: 15.00 ve 20.00 de H.Ö.Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde izleyici ile buluşacak.

    Ocak ayının son günlerinde sezonun üçüncü yeni oyunu, Behiç Ak’ın yazdığı, N.Fırat Demirağ’ın yönettiği, Sevinç Gediktaş ve Devrim Evin’in rol aldığı “AYRILIK” seyirci karşısına çıkacak.  

Küçük tiyatroseverler ise “ALİ BABA VE KIRK HARAMİLER” adlı oyunu 02 Ocak Salı günü saat:14.00, 07-09-14 Ocak tarihlerinde saat: 11.00 de izleyebilecekler.

 

Başa dön tuşu