GENEL

Okullar kan bağışı için yarışıyor

Vali Mahmut Demirtaş’ın himayesinde gerçekleştirilen organizasyon bu kez merkez Çukurova İlçesi’ndeki Mehmet Özöncel Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti.

 

Kızılay Kulübü öğrencilerinin ev ev gezerek velilerini kan bağışına davet ettikleri kampanyaya okul yöneticileri, öğretmenler,  öğrenciler ile mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.  

 

Türk Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, desteklerinden dolayı Mehmet Özöncel Anadolu Lisesi Müdürü Özhan Kadir Kaya, Kızılay Kulübü Öğrencileri ile öğretmenlere teşekkür belgesi takdim etti. 

 

 Etkinlikte konuşan Türk Kızılay'ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, kendilerine katkı sunan kurum ve kuruluşlara şükranlarını sundu. Türkiye’nin kan ihtiyacının duyarlı vatandaşların yardımıyla karşılandığını hatırlatan Saygılı, kişinin kan vererek, bu ihtiyacı olan hastalara adeta can verdiğini kaydetti.

 

 Yapay olarak üretilmeyen kanın sadece insanda bulunduğunu ifade eden Saygılı, toplumun bütün kesimlerinin kan bağışı kampanyasını gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başa dön tuşu