SİYASET

ORHAN SÜMER’DEN ESNAF ZİYARETLERİ

Sümer, ülkemizde milyonlarca insanın borç yükü, işsizlik ve hayat pahalılığı ile boğuştuğunu belirterek, ülke ekonomisinin bel kemiğini oluşturan esnafların da çok zor günlerden geçtiğini söyledi. Sümer, artık vatandaşların sorunlarına odaklanılması gerektiğini belirterek, kendisinin de tüm sorunların takipçisi olacağını belirtti.

Meclis Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Üyesi ve CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, hafta sonunda Yüreğir’e bağlı mahallelerde kahvehane ziyaretleri ile vatandaşlara ve esnaflara “teşekkür ziyaretleri” gerçekleştirerek, sorunlarını dinledi. Sümer, esnafların yaşadığı sorunların takipçisi olacağını ve TBMM’de dile getireceğini söyledi.

CHP’li Sümer, hafta sonunda Yüreğir ilçesinde Dadaloğlu, Yavuzlar, Akıncılar, Sinanpaşa, Tahsilli, Selahattin Eyyubi ve Kiremithane mahallelerinde kahvehane ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileyen ve karşılaştıkları sorunlarını dinleyen Sümer, 24 Haziran seçim çalışmalarında verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti. “Halkın içinden geldik ve halkla olmaya devam edeceğiz” diyerek, yurttaşların dertlerini ve sorunların dinlemeyi her zaman ilke edindiğini belirten Sümer, Meclis çalışmaları dışındaki tüm zamanını hemşehrileri ile geçireceğini, talep öneri ve şikayetlerini de her zaman dinleyeceğini söyledi.

SORUNLARA ODAKLANILMALI

Ülkemizdeki ekonomik sorunlar hakkında fikir alış verişinde bulunan Sümer’e vatandaşlar karşı karşıya kaldıkları sorunları aktardı. Ekonomik ve sosyal göstergeler itibariyle ülkemizin sorunlarının arttığını belirten Sümer, “Bugün, milyonlarca insanımız borç yükü, işsizlik ve hayat pahalılığı ile karşı karşıyadır. Ekonomik adaletsizlik ve eşitsizlikler her geçen gün derinleşmektedir. Ekonomimizin ‘bel kemiği’ni oluşturan esnaflarımız da büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Artık zaman yitirilmeden vatandaşın sorunlarına odaklanılmalı ve çözümler üretilmelidir” diye konuştu. Sümer, kendisinin de vatandaşların sorunlarının TBMM’de takipçisi olacağını, çözümleri için tüm gayreti ile çalışacağını sözlerine ekledi.

 

Başa dön tuşu