GENEL

Ortak derdimiz Türkiye

CHP Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ve ilçe yöneticileriyle birlikte Sarıçam ilçesine bağlı Remzi Oğuz Arık, Mehmet Akif Ersoy ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde kıraathane, esnaf ve hasta ziyaretleri gerçekleştiren, işçi, yaşlı, genç, kadın ve çocuklarla Sarıçam sokaklarında, işçi servisinde, bahçede dertleşen Tümer, Kore gazisi bir vatandaşla da ülkenin içinde bulunduğu durumu konuştu.
 

“EMEKLİNİN, İŞÇİNİN MAAŞI DÜŞTÜ”
Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Yusuf Kılıç’la da görüşen Tümer, tüm vatandaşların ortak derdinin Türkiye’nin çağdaş geleceği olduğunu söyledi. Sarıçamlı hemşehrileriyle ülkenin içinde bulunduğu zorlu süreçle ilgili görüş alışverişinde bulunan Tümer, “Emeklinin, işçinin maaşı düştü. Genç yaşlı işsizlikten kırılıyor. Asgari ücretlinin maaşı da her geçen gün eriyor. Türkiye’de yaşam standardı oldukça düştü. İnsanlarda bir korku hakim. Kimse düşüncesini özgürce paylaşamıyor” dedi.

 

“ASLA UMUTSUZ DEĞİLİZ”
Tüm olumsuzluklara rağmen çocuklara huzurlu bir Türkiye bırakmak için mücadele ettiklerini ve asla umutsuz olmadıklarını vurgulayan Tümer, “Ülkemizin çağdaş geleceği için her vatandaşa görev düşüyor. Biz elimizi taşın altına koymaktan çekinmiyoruz. Hep birlikte müreffeh bir Türkiye oluşturacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu