SİYASET

OSMANİYELİLERDEN FİKRET YENİ’YE BÜYÜK DESTEK

Özel Adana Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halis Bayrak öncülüğünde, Adana’da yaşayan Osmaniyeliler sabah kahvaltısında, Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni ile bir araya geldi.

 

700 kişinin katıldığı programda söz alan Dr. Halis Bayrak konuşmasında, 31 Mart’ta Seyhan’ın gönül belediyeciliğine hazır olduğunu belirterek, “Fikret bey ile İl Başkanlığı döneminde omuz omuza davamız için çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Osmaniyeliler olarak Cumhur İttifakı’na en büyük desteği yine biz vereceğiz. Sizlerden isteğim, sıkılmadık el bırakmayacağız, çalınmadık kapı bırakmayacağız ve başkanımıza, Cumhur İttifakımıza tam destek vereceğiz” dedi.

 

Seyhan ilçesinin sorunlarını ve ihtiyaçlarını en iyi bilen kişinin Fikret Yeni olduğunu ifade eden Dr. Halis Bayrak, ”Fikret beyin dinamizmi, gençliği ve tecrübesiyle 31 Mart’ta tüm Seyhan’ın gönlünü kazanacağına ve Başkanımız olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

 

Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni, Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da Türkiye’nin nasıl savunulduğunu hatırlatarak, “15 Temmuz’da nasıl tek yürek olup hain darbe girişimini bertaraf ettiysek, 31 Mart’ta da el ele, gönül gönüle Cumhur İttifakı bayrağını belediyelerimize çekeceğiz” dedi.

Fikret Yeni,  Seyhan ilçesinin 46 ilden büyük, Türkiye’nin en büyük 5. ilçesi  ve 5 büyükşehirden de büyük olduğunun altını çizerek, “Belediye başkanı olacak kişinin bu yükü kaldıracak gücü olmalı. Enerjisiyle Seyhan’ın yükünü kaldıracak, Seyhan’a hizmet ederken yorulmak nedir bilmeyecek, Seyhan’ı bilen, Seyhan’ın sorunlarını bilen ve bu sorunları çözebilecek projeleri hazırlamış bir belediye başkanına ihtiyaç var. Başta Dr. Halis Bayrak olmak üzere bu programda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başa dön tuşu