SİYASET

ÖZDİŞ HIZ KESMİYOR

2007’den bu yana faaliyetlerini Adana'da  yürüten Sivas Serinyayla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEYDER),  2016 yılı birlik beraberlik dayanışma toplantısını geçtiğimiz günlerde Adana'da yaptı.  Dernek Başkanı Sıtkı Keskin ve dernek yönetiminin organize ettiği toplantıya, Adana'ya gelen Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut, Serinyayla Mahallesi Muhtarı Yusuf Özkan  ve Yassıpınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Baran ve CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş’e beraber yaklaşık 200 kişi katıldı.

 

Toplantıda birlik beraberlik mesajları verildi, Türkiye gündemi değerlendirildi, dernek faaliyetleri ile belediyenin çalışmalarından bahsedildi. Deliilyas Belediye Başkan Akbulut, İbrahim Özdiş’in toplantıya katılımından memnuniyetini ve gurur duyduğunu belirterek, Özdiş’i en kısa sürede  Deliilyas’ı ziyaret etmek için Sivas’a çağırdı. CHP’li Özdiş ise bundan sonra en azından yılda bir defa çay içmek için bile olsa ziyaret edeceğini belirtti. SEYDER başkanı Sıtkı Keskin, dernek yönetimi adına Adana Milletvekili İbrahim Özdiş’e bugüne kadarki desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

 

Türk Harb-İş Sendikası Adana Şubesi’ni ziyaret eden CHP’li Özdiş, Şube Başkanı Osman Acet ile ülke, yerel ve emek piyasası gündemini değerlendirip, fikir alışverişinde bulundu. İş hayatında sendikaların önemine değinen Özdiş, kazanılan ve kazanılacak bütün hakların örgütlü sendikal mücadeleden geçtiğini belirtti. 

Başa dön tuşu