GENEL

ÖZEL ÇOCUKLARA HEDİYE VERİLDİ

 Merkezde düzenlenen organizasyonda konuşan Elele Avrupa Engelli ve Yaşlı Konfederasyonu Başkanı Dr. Esra Yılmaz, Türk Kızılayı’nın insanların ihtiyaç duyduğu pek çok alanda yardım yapan örnek bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi. Yılmaz, desteklerinden dolayı Türk Kızılayı Adana Şubesi Başkanı Ramazan Saygılı'ya teşekkür etti. 

 

Gerçekleştirdiği ‘kan bağışı’ organizasyonları ile dikkat çeken Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Vatandaşların her ihtiyaç ve sorununu görmelerinin doğal olarak mümkün olmadığını belirten Saygılı, “Ancak Dr. Esra Yılmaz gibi dostlar ve ciddiyetle çalışan sivil toplum kuruluşlarının işbirliğinde pek çok insana ulaşıyoruz. Bizler için önemli olan yaraya merhem olmak ve bunu samimi şekilde yapmaktır. Dr. Yılmaz bütün çocuklara anne hassasiyeti ile yetmeye çalışıyor.

 

Bu anlamda bize iyilik yapma fırsatı verdiği için kendisine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Duran Kuytak’ın hazır bulunduğu programın sonunda çocuk ve ailelerine gıda ve giyim paketleri dağıtıldı.

Başa dön tuşu