GENEL

Pembe Radyo’ya gazeteciler konuk oldu

Deneyimli gazeteci-radyocu K. Yalçın Göl’ün Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Radyo Pembe spordan sonra haberde de fark yaratmaya devam ediyor..

Salı günleri saat 9:49’da yayınlanan Çukurova’daki gelişmelerin en ince detaylarıyla değerlendirildiği, tecrübeli gazeteciler Güney Gündemi Gazetesi’nden İsmet Tanlı ile Artı Haber Gazetesi’nden Kamil Yalçın Göl’ün yer aldıkları  “ÇUKUROVA’DA GÜNDEM” isimli programa Çukurova Radikal Gazetesi’nden Aylin Kiltan  ile Çukurova’dan Haber Gazetesi’nden Dilber Demirel  konuk oldular..

BÜYÜKŞEHİRDEN GÜNLÜK-AYLIK GAZETE AYRIMI

Koronavirüs Salgınından olumsuz etkilenen gazetelere ayrım yapmaksızın destek verilmesinin gerektiğini belirten gazeteciler, “Yerel gazeteleri günlük ya da aylık diye ayrıştırmak son derece yanlış ve tehlikeli bir yaklaşımdır. Bir gazetede emek ve çalışma varsa o gazetenin günlük ya da haftalık veya aylık olması hiç önemli değildir. Emeğe mutlaka saygı duymalı ve destek verilmelidir. CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın sadece günlük gazetelere destek vererek diğer medya organlarını unutması son derece yanlıştır..” diye konuştular..

Programda gündemdeki gelişmeler detaylarıyla konuşulurken, dinleyiciler 0552.719 09 49 WhatsApp hattına soru ve eleştirilerini ilettiler

 

Başa dön tuşu