BÜYÜKŞEHİR

Personel değişip gelişiyor, hizmet kalitesi yükseliyor

 “Bilgi Küpü Eğitimleri” kapsamında Seyhan Oteli’nde gerçekleştirilen Mehmet Auf ile Hayatın Ritmi-Değişim” konulu seminere, Büyükşehir personeli yoğun ilgi gösterdi. Eğitim başlamadan önce şehitler rahmet ve saygıyla anıldı, teröre lanet okundu.

 

OLUMLU İLETİŞİM ÇOK ÖNEMLİ

Adana Büyükşehir Belediyesi personelinin çalışma ve yaşama motivasyonunu geliştirme amaçlı etkinlikte, insanların birbirleriyle olumlu iletişimde olmaları gerektiği müzikal bir dille anlatıldı. Fanomen Orkestrası’ya birlikte, Büyükşehir çalışanlarına hitap eden Davranış Bilimci Mehmet Auf, mesajlarını sözlü olarak ve müzik eşliğinde aktardı. Büyükşehir çalışanları eğitimin müzikal bölümüne interaktif katılım gösterdi. Değişimin gerekliliğinden bahseden Mehmet Auf, kamu görevi yapan belediye personelinin vatandaşın isteklerine duyarlılıkla yaklaşmasının önemine değindi.

 

DEĞİŞİM ŞART

Mehmet Auf, “Mutlaka iyi yaptığımız işler vardır ama dünya değişiyor, hayat değişiyor, bizim de hayatımızda mutlaka değiştirmemiz gereken bir şeyler var. Bunlara karar verdikten sonra, hayata geçiremeyeceğiniz bir değişim, sağlayamacağınız bir uyum yok. Gerektiğinde dış motivasyondan destek alıp, iç motivasyonumuzu yüksek tutarak, hayatımızda değiştirmemiz gereken şeyler oduğunun farkına varıp harekete geçmeliyiz. Küçük  ama emin adımlarla yürümeliyiz” dedi.

Başa dön tuşu