YAŞAM

Pırlantanın büyülü ışıltısı: EMEL PIRLANTA

Boynuna gelin o güzel pırlanta kolyeyi takar. Asalet, zarafet ve sofistike arasındaki mükemmel dengeyi vurgular. Salona girdiği anda bütün gözler gelin ve damadın üzerinde olur. Gelinin narinliğini ön plana çıkaran pırlanta detaylardır. Emel Pırlanta olarak biz o görkemli günde hayalinizdeki pırlantayı bulmanıza yardımcı oluruz ve en güzel şekilde parlamanızı sağlarız. Bu senenin düğün sezonunda zarif kolye ve küpe modelleri, asil pırlanta bileklik parçaları öne çıktı. Şık ama gösterişten uzak tasarımlarla narin bir gelinin ruhunu okşayan modellerimiz göz kamaştırdı. Bu özel güne ışıltı katmak için Emel Pırlanta benzersiz işçiliği ile elmaslarını diğerlerinden farklı kılar.

Düğünlerin yanında sizin için anlamlı olan özel günler için de özel koleksiyonlarımıza göz atabilirsiniz. Anneler günü için ya da babalar günü için hem kadın hem erkek serilerimizi ziyaret edebilirsiniz. Pırlanta denildiğinde akla hemen şeffaf, renksiz taşlar gelir ama pırlantanın çok çekici değişik renkleri de bulunur. Herkes renksiz olanını arar ama doğanın izlerini taşıyan sarıya dönük renkler de oldukça özeldir. Özellikle pırlanta küpe modellerinde bu değişik renkler ister şık bir gece elbisesini tamamlamada isterseniz gündelik yaşantınızda kullanacağınız bir stil yaratmanıza yardımcı olur. Yani pırlanta aslında zamansız şıklıktır. Girdiği her ortamda göz kamaştırmak ve kendini özel hmek isteyen kadınların vazgeçilmez aksesuarıdır.

Emel Pırlanta sizin için değerli olanın önemini biliyor. İsteyen herkesin sahip olması için uygun fiyatları ürünler sunuyor. Kendi imal ettiği uluslararası sertifikalı ürünleri benzersiz fiyatlarla kullanıcı ile buluşturuyor. Senenin belli zamanlarında düzenli aralıklarla cazip fırsat ve kampanya yaratarak daha fazla tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Ulaşımı kolay ve en gözde yerlerde bayilikler açarak herkesin bu fırsatlardan yararlanması için çalışıyor.

Başa dön tuşu