GENEL

PRAL’IN LYS Başarısı…

Eğitim öğretimdeki başarılarının yanı sıra sosyal etkinlikleriyle de birçok başarılı çalışmaya imza atan Piri Reis Anadolu Lisesi LYS’de Türkiye genelinde ilk bin içerisine 2 öğrencinin girmesini sağladı.

 

TÜRKİYE 416.’SI VE 699.’SU PRAL’DAN

Bu yılda yine bir gurur tablosu yaşadıklarını belirten Okul Müdürü Murat Koçer, PRAL’ın LYS’deki başarısı hakkında bilgi verdi.

Her geçen gün LYS’de daha da başarı elde ettiklerini açıklayan Koçer, Türkiye 41ssss6.’sının öğrencileri Sedanur Akkaş ve Türkiye 699.’sunun ise yine öğrencileri Sezen

Yatarkalmaz olduğunu söyledi.

 

Koçer: “Başarımızı Daha İleriye Taşımak İçin Çalışmalarımızı Devam Ettireceğiz.”

PRAL Müdürü Koçer şöyle devam etti;

“2017 PRAL’dan mezun olarak üniversite sınavına giren öğrencilerimizden iki kişi İlk bin içerisinde yer almayı başarırken, 18 öğrencimiz Tıp Fakültesi, 40 öğrencimiz Mimarlık Mühendislik Fakültesi, 17 öğrencimiz Hukuk Fakültesi, 8 öğrencimiz Dış Hekimliği Fakültesi, 14 öğrencimiz Sağlık Bilimleri, 4 öğrencimiz Eczacılık Fakültesi, 19 öğrencimiz Eğitim Bilimleri ve 7 öğrencimiz de Siyaset Bilimi Uluslararası İlişkiler, Ekonomi bölümlerine yerleşmeye hak kazandı. PRAL olarak her geçen yıl başarımızı daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Öncelikle öğrencilerimize verimli çalışmalarıyla yol gösteren meslektaşlarım öğretmen arkadaşlarıma, velilere ve özellikle gece gündüz çalışarak PRAL adını yükseklere çıkaran öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” 

Başa dön tuşu