GENEL

PRAL’IN PIRLANTALARI YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE MERHABA DEDİ

Okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile okul bahçesinde gerçekleşen tören saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. TEOG 2017 sonuçlarına göre Piri Reis Anadolu Lisesi’ne ilk sırada yerleşen Cemre Nur Ceylan konuşmasını yaptı.

Daha sonra öğrencilere, okul mezunlarından Çukurova Tıp Fakültesine yerleşen Nezahat Kılınç ve ÇÜ Hukuk Fakültesine yerleşen Eylül Satır hitap etti.

 

Murat Koçer: “En Büyük Misyon ve Vizyonumuz Disiplin ve Başarıdır.”

Öğretmenler adına Tarih Öğretmeni Çetin Öztürk öğrencilere hitap ederken Okul Müdürü Murat Koçer ise öğrencilere ‘pırlantalarım’ diyerek başladığı konuşmasında, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni etti. Piri Reis Anadolu Lisesi’ne yeni başlayan 9. sınıf öğrencilerine ‘hoş geldiniz’ diyen Müdür Koçer şunları kaydetti;

“Pırlantalarımız 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı hayırlı olsun, hepiniz hoş geldiniz. Eğitim ve öğretim güzel bir süreç. Sizlere faydalı olmak için yaz süresince çok çalıştık.  180 günlük uzun bir maratonunu hep birlikte güzel bir şekilde tamlamayı hedefliyoruz En büyük misyon ve vizyonumuz disiplin ve başarıdır. Disiplinden asla tavız vermeyeceğiz. Sevgili geçler disiplin ve başarı ikiz kardeştir. Disiplin olursa başarıda olur. Bir tek şeye ihtiyacımız var oda çok çalışkan olmak”.

 

Konuşmaların yapılmasının ardından ilk ders zilinin çalmasıyla öğrenciler 2017-2018 eğitim öğretim yılına başladı.

Başa dön tuşu