GENEL

PRAL’da Erasmus Ka229 Okul Ortaklıkları Değişim Programı

Türkiye Ulusal Ajans tarafından kabul edilen proje, İngiltere’nin koordinatörlüğünde Polonya, İtalya ve Romanya’dan gelen öğretmenler ile ilk toplantılarını Piri Reis Anadolu Lisesinde gerçekleştirdi.

 

Projenin Koordinatörü Özdemir: Okulumuzu Yakından Tanıtma Fırsatı Bulduk.

Projenin koordinatörü PRAL İngilizce öğretmeni Ozan Özdemir yaptığı açılış konuşmasında, proje hakkında kısa bir bilgi vererek şunları söyledi; “gençlerin mezun olduktan sonra gelişen dünyada, kariyerlerine yön verme ve bu doğrultuda kariyer planlamalarını iş hayatında nasıl başarıya ulaşmaları konusundaki basamakları kapsayan bir proje olduğunu belirtti.”

Özdemir, bu kapsamda yurtdışından gelen konuklarımız ile ilk toplantımızı gerçekleştirip hem okulumuzu hem de öğrencilerimizi aynı zamanda ise şehrimizi ve kültürümüzü yakından tanıtma fırsatı bulduk dedi.

Sev: Adımızdan Söz Ettirmeye Devam Edeceğiz.

Projenin son gününde yapılan törende konuşan PRAL Müdürü Ali Sev, okulumuzda böyle bir projenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi. PRAL Müdürü Sev, Piri Reis Anadolu Lisesi olarak bilimsel ve kültürel olmak üzere her anlamda güçlü eğitim kadromuzla adımızdan söz ettirmeye devam edeceklerini söyledi.

 

Konuşmaların ardından katılımcılara birer teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi. Toplantı birlikte anı fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Başa dön tuşu