GENEL

Rookie Çocuk Giyim Türkiye’de!

. Adı ise Rookie… Harika erkek basketbol ayakkabısı tasarımları bulabileceğiniz bu sayfalarla ergenlik çağına adım atmış olan oğlunuzu sportif hediyelere boğarak özel günlerde dünyanın en mutlu genci yapabilirsiniz örneğin.

 

Rookie’de çocuklar için sportif ürünler dahilindeki her şey var. Örneğin çocuğunuz ünlü bir futbolcunun ya da basketçinin giydiği formadan mı istiyor? Eskiden olsa biricik yavrunuzun bu hayalini gerçekleştiremeyebilirdiniz. Zira bu tarz ürünler ancak ünlü mağazaların spor reyonlarına bin bir rica ve istek üzerine özel siparişlerle yaptırılabiliyordu. Oysaki şimdilerde biricik yavrunuzun bu hayalini gerçekleştirmek çok kolay… Özellikle erkek çocuk eşofman takımı kalitesi konusunda dikkatleri üzerine çeken Rookie firması, çocukları dayanıklı ve esnek dokulardaki casual eşofmanlarla buluşturuyor.

 

Hatta bunun için yerinizden bile kalmanıza gerek kalmıyor zira Rookie online mağazalarına girerek sadece parmaklarınızı kıpırdatarak yerinizden bile kalkmadan çocuklarınızın aradığı ve dilediği spor ürünleri sipariş edebiliyorsunuz. Ayrıca ürünleriniz ücretsiz bir şekilde kapınıza kadar geliyor. Hatta bebeklerin bile bu tarz ihtiyaçlarını güçlük çekmeden karşılayabilirsiniz.

Üstelik de Nike, Adidas, Jordan, Skechers, Crocs, Geox, Speedo ve çok daha fazla dünya markası farkıyla. Dilediğiniz sportif ürünü hatta erkek çocuk bere gibi detay içeren aksesuarları bile Rookie sayfalarından zaman kaybetmeden ulaşabileceksiniz.

Başa dön tuşu