ÜNİVERSİTE

ROTARY KULÜPLERİNDEN BALCALI’YA 2 ADET VENTİLATÖR BAĞIŞI

Konuyla ilgili bilgi veren  Çukurova Rotary Kulübü 2016-2017 Dönem Başkanı Tuncay Coşkun Uluslar arası alanda çalışan Rotary Kulüplerinin üzerinde en çok durduğu konuların başında hastalıkların önlenmesi ve çözümün geldiğine dikkati çekti. Coşkun, bu çerçevede bölgenin en önemli sağlık kurumlarından biri olan Balcalı Hastanesi’ne bu bağışı yapmaya karar verdiklerini ifade etti.

 

Daha öncede çeşitli bağışları yaptıklarının altını çizen Coşkun,   Çocuklar için hayati öneme sahip olan 2 adet ventilatör cihazının Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Çocuk Yoğun Bakın ve Yeni doğan Ünitelerine teslim edildiğini dile getirdi.

 

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Çocuk Yoğum Bakım Sorumlusu Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş’da yapılan bağışa çok teşekkür ederken içinde bulunduğumuz böylesine kutsal bir ayda böyle bir bağışında son derece anlamlı olduğunu söyledi.

 

Yıldızdaş, Hastane yönetimi olarak son yıllarda önemli atılımlar yaptıklarını ancak kendilerinin de gücünün bir yere kadar yettiğini belirterek, bağış ve bağışçı kültürünün ileri seviyede olmasının son derece önemli olduğunun altını çizdi. Balcalı’da çeşitli yenileme çalışmaları yapılırken bağışçıların öneminin bir kez daha ortaya çıktığını vurgulayan Yıldızdaş, özellikle tıbbi cihaz konusundaki bağışların ise ayrı bir öneminin ve değerinin olduğuna işaret etti.

 

Yapılan konuşmaların ardından 2 adet ventilatör cihazı Balcalı Hastanesi Çocuk Yoğun Bakın ve Yeni doğan Ünitelerine teslim edildi.

 

Başa dön tuşu