SANAT

ÂŞIK DEĞİLİM, OLABİLİRİM

Pena Yayınları, içindeki romantizme hayran olacağınız ve “Âşık Değilim, Olabilirim” kitabının kahramanları Desi ile Luca'nın sevgisinin sıcaklığını, çok seveceğiniz bir kitap ile okuyucularını tanıştırmaya hazırlanıyor.

 

Eleştirmenler tarafından yazar Maurene Goo’nun şimdiye kadar yazdığı en iyi “Genç Yetişkin” romantik komedilerinden birisi olarak nitelendirilen roman, ustaca kurgulanmış ve elden bırakılamayacak bir kitap olma özelliği taşıyor. Türkiye’de Pena Yayınları tarafından “Âşık Değilim, Olabilirim” ismiyle yayınlanan kitap, ebeveyn genç ilişkisini ele alan tipik hikâyelerin ötesine uzanıyor.

 

İzlediği “Kore Drama” tekniklerini hayalindeki erkek arkadaşını yakalamak için kullanan, Amerikalı bir kızın eğlenceli hikâyesini anlatan roman, âşık olmanın sıcak bir hikâyesi olarak karşımıza çıkıyor.

 

Kitap Hakkında Ne Dediler?:

"Çok eğlenceli." ―Publishers Weekly

"Esprili, hoş bir anlatım." ―Kirkus Reviews

“Harika Kore dizisi eğlencesiyle dolu tatlı ve sevimli bir roman.” ―Melissa de la Cruz, yazar

“Maurene Goo’nun canlı, esprili anlatımı daha ilk bölümden beni esir aldı. Bayıldım!”- Morgan Matson, yazar

“Bu kitabı o kadar sevdim ki çocuklarıma ve tanıdığım tüm gençlere okutmak için sabırsızlanıyorum. Bu hikâyedeki ilişkiler gibi karakterler de harika. Büyüleyici ve çok komik olan bu kitap tek kelimeyle muhteşem!”

Ellen Oh, yazar

Başa dön tuşu